طرز تهیه سس هولندایز که نوعی سس کرمی کلاسیک است بسیار آسان است و مناسب صبحانه یا ناهار است! برای تهیه این سس ساده فقط به پنج دقیقه زمان برای هم زدن در بلندر نیاز دارید.
طرز تهیه سس هولندایز
در طرز تهیه سس هولندایز فقط به شش ترکیب ساده نیاز دارید. احتمالاً همه این شش ترکیب به راحتی در یخچالتان پیدا میشود.
مواد لازم
- سه عدد تخممرغ
- یک قاشق غذاخوری آب لیمو
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
- فلفل هندی: به مقدار لازم
- نصف فنجان کره ذوب شده
دستور تهیه
روش اصلی برای طرز تهیه هولندایز این است که از کره ذوب شده داغ استفاده کنید. در این روش، کره را در زرده تخممرغ و آب لیمو مخلوط میکنیم. بنابراین باید کره را به اندازه کافی داغ کنید.
به دو روش زیر میتوانید سس هولندایز را تهیه کنید.
اضافه کردن 1/2 قاشق غذاخوری آب داغ جوشیده: همزمان با مخلوط کردن مواد، بهآهستگی آب داغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا غلظت مناسبی به دست آید.
زرده تخممرغ بیشتری اضافه کنید: وقتی بلندر روشن است، زرده تخممرغی اضافی با یک قاشق چایخوری آب داغ به بلندر اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها فلفل هندی و نمک را هم اضافه کنید.
در انتها تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا ترکیب غلیظی به دست آید.
نحوه ذخیره و دوباره گرم کردن سس هولندایز
با اینکه بهترین روش مصرف این سس این است که آن را بهصورت تازه مصرف کنید، اما برای حرارت دادن دوباره آن دو گزینه دارید:
مایکروویو: سس هولندایز را در یک ظرف شیشهای بریزید و به مدت 15 ثانیه در مایکروویو قرار دهید. این فرآیند را آنقدر گرم کنید تا سس به طور کامل گرم شود.
روی اجاق گاز: سس هولندایز را داخل تابه قرار دهید و روی حرارت پایین گرم کنید. کمی کره ذوب شده و آب نیز اضافه کنید تا بافت یکدستی به دست آید. وقتی سس گرم شد، سس را در ظرف سرو بریزید.
https://downshiftology.com/recipes/hollandaise-sauce/