اگه دوست دارید که یک سس مایونز خوشمزه و ساده درست کنید با من همراه باشید.
از این سس مایونز می توانید روی ذرت مکزیکی هاتون بریزید و از خوردنش لذت ببرید ممنونم که با من در سایت آموزش آشپزی آپ کوک همراه هستید.
رسپی:
۱لیوان آب
۱عدد تخم مرغ
۱/۲ لیوان سرکه سفید
۱/۲لیوان روغن مایع با کیفیت
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
_۱_۲ قاشق مرباخوری شکر
۱قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق مرباخوری سس خردل یا ۱ قاشق چایخوری پودر خردل
۱/۲ قاشق مرباخوری فلفل قرمز
کیفیت روغنمایع در طعم سس خیلی تاثیر گذاره
ابتدا آب سرکه نشاسته و شکر روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و کمی شفاف شود سپس اجازه دهید کمی خنک شود
بعد داخل مخلوط تخم مرغ و روغن مایع ۵ دقیقه هم بزنید سپس نمک و مخلوط رو کم کم به تخم مرغ اضافه کنید در اواسط سس خردل و فلفل رو اضافه کنید ۳_۴ دقیقه هم بزنید تا سس سفید رنگ بشه.
و داخل ظرف ریخته و ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش رو بگیرد
مواد لازم:
تخم مرغ درشت 1عدد
روغن مایع خوراکی 1لیوان
نمک 1قاشق چایخوری
شکر1قاشق چایخوری
سس خردل1قاشق مرباخوری
سرکه سفید یا آب لیمو 1قاشق غذا خوری
فلفل سیاه در صورت دلخواه
طرز تهیه کاملا تو ویدئو مشخصه اما نکاتی هست که سس رو با کیفیت تر میکنه
حتما تخم مرغ و روغن سرد باشن
مقدار سس تقریبی هست ممکنه یه کم بیشتر یا کمتر بخاد وقتی پره های همزن یا میکسر روی سس موند یعنی کافیه
از روغن مایع خوراکی استفاده کنید بقیه روغنها غلظت مورد نظر رو بهتون نمیده
از بالاترین سرعت همزن یا میکسر استفاده کنید
بمدت یه هفته تو یخچال نگهداری کنید
مهمترین نکته اینکه که همزن یا میکسر رو حرکت ندید و ثابت نگه دارید
سس مایونز یکی از انواع سس های پر مصرف و بسیار محبوبه که امروز آموزش یه سس مایونز
عالی و با کیفیت رو داریم که دیگه خیلی و سه سوته تو خونه درست کنید.
مواد لازم:
روغن مایع ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ قاشق مرباخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
آبلیمو ۲ قاشق مرباخوری
سرکه سفید ۲ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه خیلی کم
طرز تهیه:
حتما روغن و تخم مرغ باید سرد باشه.
یک عدد تخم مرغ همراه دبلیمو و سرکه سفید و فلفل سیا و نمک وشکر را اضافه کنید و با مخلوط کن، غذاساز یا گوشتکوب برقی خوب میکس کنید تا حجیم و سفید رنگ بشه.
وقتی مواد خوب مخلوط شدن آن وقت روغن مایع را قطره قطره به مواد اضافه می کنیم و با ریختن هر قطره با مواد آن را به طور مداوم مخلوط می کنیم و سپس قطره بعدی را می ریزیم.زمانی که نصف لیوان از روغن مایع را قطره قطره اضافه کردید دیگر دست نگه می داریم و سس را مخلوط می کنیم به احتمال زیاد مایه سس غلیظ شده و اصطلاحا خودش را گرفته هر وقت مواد به غلظت رسید دست از هم زدن بردارید.
حالا به مدت 1 هفته در ظرف در بسته در یخچال میتونید نگهداری کنید.
✅نکته :
🔴می توانید از سرکه قرمز استفاده کنید ولی رنگ سس را کمی تیره می کند.
🔴افزودن روغن تقریبی می باشد و ممکن است کمی بیشتر یا کمتر بخواهد پس دقت کنید وقتی پره های مخلوط کن یا غذاساز روی سس باقی ماند یعنی افزودن روغن بس می باشد.
🔴این سس به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده بیش از یک هفته در یخچال باقی نمی ماند.
🔴از روغن مایع مخصوص خوارک استفاده کنید زیرا روغن کنجد یا زیتون غلظت مورد نظر را به شما نمی دهد.
🔴دقت کنید یکی از مهم ترین نکته ها این است وقتی سس غلیظ شدن دست از هم زدن بکشید وگرنه به روغن افتاده و سس خراب می شود
🔴از بالاترین سرعت همزن یا دستگاه خود برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید.
🔴بهتر است این سس را یک روز در یخچال قرار دهید تا جا افتاده شود سپس استفاده کنید.
🔴می توانید در انتها برای تزئین سس مایونز هر کدام را با کلم بنفش یا رنگ خوراکی تزئین کنید و برای انواع سرو سالادها استفاده کنید.