طرز تهیه سس سیب خانگی بسیار راحت است و برای تهیه آن فقط به سه ترکیب نیاز دارید. در این سس از شکر یا هر گونه مواد افزودنی مصنوعی استفاده نمیکنیم. بهترین فصل درست کردن این سس، پاییز است، چون در پاییز بهترین زمان برای چیدن سیب است. میتوانید این سس را به مقدار زیادی درست کنید و در فریزر قرار دهید.
طرز تهیه سس سیب خانگی
در طرز تهیه سس سیب خانگی، از سیبهای شیرین و تازه استفاده کنید. بهتر است سس سیب را با پوست سیب تهیه کنید تا مواد مغذی سیب حفظ شود. سیب با پوست حاوی 184 درصد فیبر بیشتر، 332 درصد ویتامین K بیشتر، 171 درصد آهن بیشتر، 300 درصد فولات بیشتر، 142 درصد ویتامین A بیشتر، 115 درصد ویتامین C بیشتر، 20 درصد کلسیم بیشتر و 19 درصد پتاسیم بیشتر نسبت به سیب بدون پوست است. پس توصیه میکنم برای اینکه از مواد مغذی سیب نهایت استفاده را بکنید، از سیب با پوست استفاده کنید.
مواد لازم
- 10 عدد سیب متوسط
- نصف فنجان آب
- نصف قاشق غذاخوری پودر دارچین (اختیاری)
نکات مهم در مورد مواد لازم
قبل از تهیه این سس، سیبها را باید خیلی خوب بشویید، چون قرار است با پوست از سیب استفاده کنیم، پس باید خیلی تمیز باشند. از هر نوع سیبی که دوست دارید میتوانید در طرز تهیه سس سیب استفاده کنید. من از سیب شیرین استفاده میکنم.
دارچین را هم میتوانید حذف کنید. اما اگر استفاده کنید، سس سیبتان طعم بهتری خواهد داشت. همچنین میتوانید از کمی جوز هندی استفاده کنید.
دستور تهیه
برای شروع میتوانید سیبها را پوست بگیرید. با این وجود، من دوست دارم از سیب با پوست در طرز تهیه سس سیب استفاده کنم. حالا هر سیب را به 4 قسمت تقسیم کنید و دانه آن را دور بریزید. سپس، 1/4 فنجان آب روی سیبها بریزید و اجازه دهید سیبها با دمای کم بپزند.
سیبها باید به مدت 2 ساعت بپزند. نگران کم شدن آب سیب نباشید، سیبها در حین پخت، آبدار میشوند.
وقتی سیبها نرم شدند، محتویات ظرف را به بلندر پر قدرت منتقل کنید. سیبها در بلندر با سرعت پایین هم بزنید و سپس سرعت بلندر را زیاد کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
سپس، اگر دوست داشتید، در این مرحله از طرز تهیه سس سیب، دارچین را اضافه کنید و به مدت 5 ثانیه دیگر هم بزنید.
نحوه نگهداری از سس سیب
وقتی سس سیب را آماده کردید، در ظرف دربسته بریزید (من از شیشه مربا استفاده میکنم). این سس را میتوانید به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری کنید. همچنین میتوانید سس سیب را به مدت بیشتر از 2 هفته در فریزر نگهداری کنید. کنسرو کردن سس سیب هم ایده خوبی برای نگه داشتن طولانی مدت این سس است.
این سس را میتوانید در کیک هویج یا ویفر خانگی و یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
آیا میتوانم از شکر استفاده کنم؟
اگر از سیب شیرین و تازه استفاده کنید، نیاز به هیچ گونه شیرینکنندهای ندارید. اما با این حال به جای شکر میتوانید از عسل یا شربت افرا در طرز تهیه سس سیب استفاده کنید.
https://joyfoodsunshine.com/homemade-applesauce-recipe/