دستور العمل نهایی ساندویچ کوبایی با ژامبون ، پنیر ، گوشت خوک بوداده و ترشی زیاد. این ساندویچ ها برای یک غذای دلچسب مناسب هستند ، و به نظر می رسد ساخت آنها بسیار آسان است!
من دوست دارم دستور العمل های ساندویچ سبک سبک رستوران مورد علاقه خود را از جمله مونت کریستو ، bahn mi و این ساندویچ های ترد و پنیر کوبایی را از نو بسازم.
ساندویچ فشرده کوبایی با لایه هایی از ژامبون ، پنیر و ترشی.
من ساندویچ های کوبایی را دوست دارم ، وقتی آنها را در منوی رستوران می بینم هرگز نمی توانم در مقابل سفارش یکی مقاومت کنم. این ترکیب گوشت و پنیر را نمی توان شکست داد! من تصمیم گرفتم وقت آن رسیده است که یاد بگیرم که چگونه این ساندویچ های شگفت انگیز را در خانه درست کنیم و از نتیجه نهایی بسیار خوشحال شدم!
چگونه می توان یک ماسه سنگ کوبی را تهیه کرد
این دستور العمل با یک تندیل گوشت خوک شروع می شود ، که در ترکیب روغن زیتون ، آب مرکبات ، گیاهان و ادویه جات ترشی جات ترشی جات دارد. گوشت خوک را به کمال کباب می کنیم ، سپس ریز خرد می کنیم. برای ساخت ساندویچ خود ، می خواهید لایه هایی از پنیر سوسیس ، ژامبون ، تندیل گوشت خوک ، ترشی و خردل را روی یک تکه نان کوبا قرار دهید. این ساندویچ ها کباب شده و تحت فشار قرار می گیرند که باعث می شود یک فضای بیرونی و ترد داخلی بسیار ترد باشد.
تندیل گوشت خوک در یک کاسه ماریناد
نکاتی برای بهترین ماسه کوبی
گوشت خوک خود را به 145 درجه فارنهایت بپزید تا آب آن نرم و آبدار بماند. می توانید از دماسنج گوشت استفاده کنید تا هنگام پخت و پز ، دمای گوشت را رعایت کند.
ساندویچ های کوبا اغلب با شانه گوشت خوک بافته ساخته می شوند. من ترجیح می دهم از تندیلین استفاده کنم زیرا خیلی سریعتر پخته می شود.
یک ژامبون خرد شده با کیفیت بالا را برای بهترین نتیجه انتخاب کنید. من از پیشخدمت فروشگاه مواد غذایی من یک ژامبون دودی شده از چوب سیب استفاده می کنم.
هرچه در دست داشته باشید می توانید از ترشی خرد شده به طول و یا ترشی ترشی استفاده کنید. اگر ترجیح می دهید ترشی نان و کره را به جای ترشی شوید نیز جایگزین کنید.
برای پخت و پز این ساندویچ روش های مختلفی وجود دارد. می توانید از یک پرس پانینی ، یک تابه داخل سالن یا یک ماهی تابه استفاده کنید. فقط حتماً یک تابه سنگین در دست داشته باشید تا ساندویچ تان را صاف فشار دهید. من از تابه چدن استفاده می کنم.
تندیل گوشت خوک در تابه کباب پخته شده است.
از نوع گندم برای یک ماسه سنگ کوبی استفاده می کنید؟
یک ساندویچ سنتی کوبایی با نان کوبا تهیه می شود ، که یک نان سفید و پوسته پوسته سفید است و غالبا حاوی مقدار کمی چربی مانند گوشت گاو است. پیدا کردن نان کوبا در بعضی مناطق دشوار است ، بنابراین فهمیدم که یک نان طولانی فرانسوی ایتالیایی از نانوایی سوپر مارکت جایگزین خوبی می کند.
گوشت خوک ، ژامبون ، پنیر و ترشی را روی یک رول کنید.
چه چیزی با یک ماسه سنگ کوبی می رود؟
غذاهای جانبی مختلف زیادی برای جفت شدن با یک ساندویچ کوبایی وجود دارد! برخی از موارد مورد علاقه من شامل چیپس سیب زمینی ، سیب زمینی سرخ کرده یا یک سالاد سبک مانند سالاد خیار یا گوجه فرنگی است.
دستی که نیمی از ساندویچ کوبا را در خود نگه می دارد.
یک دلیل وجود دارد که این ساندویچ بسیار محبوب است – کاملاً خوشمزه است! در واقع ، این ممکن است ساندویچ مورد علاقه من در تمام دوران باشد.
ساندویچ کوبا
دستور العمل نهایی ساندویچ کوبایی با ژامبون ، پنیر ، گوشت خوک بوداده و ترشی زیاد. این ساندویچ ها برای یک غذای دلچسب مناسب هستند ، و به نظر می رسد ساخت آنها بسیار آسان است!
CourseMain Course
غذای آشپزی
ساندویچ کلمه کلیدی ، ساندویچ کوبانی
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان 30 دقیقه بپزید
زمان کرایه ساعت 1
زمان کل 1 ساعت 50 دقیقه
خدمات
4
وعده های غذایی
کالری 649kcal
AuthorSara Welch
عناصر
تاندیل گوشت خوک 1 پوند
1/4 فنجان روغن زیتون
1/4 فنجان آب پرتقال
2 قاشق غذاخوری آب لیموترش
1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
1/4 قاشق چایخوری زیره زمین
نمک و فلفل را برای طعم دادن به طول نازک برش خورده
16 اونس نان کوبا نیز می تواند از نان فرانسوی یا ایتالیایی استفاده کند
1 پوند پنیر سوئیسی خرد شده
ژامبون دودی 1 پوندی ریز خرد شده
چیپس ترشی 1 لیوان
1/4 لیوان خردل
1 قاشق غذاخوری کره
دستورالعمل ها
روغن زیتون ، آب پرتقال ، آب لیمو ، سیر ، پونه کوهی ، زیره ، نمک و فلفل را در یک کاسه قرار دهید. ترکیب را بزنید.
گوشت خوک را در کاسه قرار دهید و ماریناد را در بالای آن قاشق قرار دهید. کاسه را بپوشانید و حداقل 1 ساعت یا حداکثر 6 ساعت یخچال و فریزر کنید.
یک کباب یا ماهی تابه را تا حرارت زیاد متوسط گرم کنید. گوشت خوک را اضافه کرده و به مدت 7-9 دقیقه در هر طرف بپزید یا تا زمانی که یک دماسنج گوشتی 145 درجه فارنهایت ثبت کند.
بگذارید گوشت خوک به مدت 5 دقیقه استراحت کند ، سپس گوشت را ریز خرد کنید.
نان نان را به طول نصف برش دهید. نان را به صورت چهار ضلعی به 4 قطعه مساوی برش دهید.
نیمی از برش های پنیر را روی تکه های نان پایین قرار دهید. با لایه هایی از ژامبون ، گوشت خوک و ترشی.
بقیه پنیرها را در بالای ترشی ها اضافه کنید. خردل ها را روی قسمت های بالای نان بپاشید ، سپس برپایه ها را روی هر ساندویچ قرار دهید.
کره را در یک ماهیتابه ذوب کنید. یک ساندویچ را در قابلمه قرار دهید. برای فشار دادن ساندویچ از یک ماهی تابه سنگین تر ، مانند یک قلع چدنی استفاده کنید. به مدت 3-4 دقیقه در هر طرف بپزید یا تا زمانی که نان قهوه ای شود و پنیر ذوب شود. این روند را با ساندویچ های باقی مانده تکرار کنید.
همچنین می توانید ساندویچ های خود را مطابق دستورالعمل سازنده ، در مطبوعات پانینی طبخ کنید.
ساندویچ ها را به نصف برش دهید ، سپس سرو کنید.
تغذیه
کالری: 649kcal | کربوهیدرات ها: 11 گرم | پروتئین: 74 گرم | چربی: 27 گرم | چربی اشباع شده: 27 گرم | کلسترول: 240 میلی گرم | سدیم: 769mg | پتاسیم: 922mg | فیبر: 1 گرم | شکر: 4 گرم | ویتامین A: 1125IU | ویتامین C: 10.7mg | کلسیم: 939mg | آهن: 3.3mg