دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سامسا خوشمزه و ساده

طرز تهیه سامسا یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که به‌طور چشمگیری در آشپزخانه‌های آسیای مرکزی پخته می‌شود. در بسیاری از کشورها مانند قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان، سامسا تقریباً هر روز پخته می‌شود. مردم این کشورها عاشق سامسا هستند. در بسیاری از کشورهای دیگر مانند آسیایی جنوبی، سامسا را سرخ می‌کنند. باید به این نکته توجه کنید که سامسای سنتی در تنور پخته می‌شده است.

 

طرز تهیه سامسا

در طرز تهیه سامسا به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

 مواد لازم

  • یک و نیم فنجان آب گرم
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 4 فنجان آرد
  • نصف قاشق غذاخوری شکر
  • 1 فنجان کره ذوب شده
  • دانه کنجد
  • تخم‌مرغ
  • 1 قاشق چایخوری مخمر خشک

مواد لازم برای فیلینگ

انتخاب مواد فیلینگ به ذائقه خودتان بستگی دارید، هم می‌توانید از گوشت و هم می‌توانید از سبزیجات برای فیلینگ سامسا استفاده کنید.

  • 3 عدد پیاز متوسط
  • 750 گرم گوشت
  • نمک و فلفل برای مزه‌دار کردن
  • دانه زیره (له شده باشد)
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پای گیلاس به روش کلاسیک

طرز تهیه

طرز تهیه سامسا خیلی راحت است و می‌توانید بعد از درست کردن آن از خوردن آن لذت ببرید.

 طرز تهیه خمیر سامسا

می‌توانید برای درست کردن خمیر سامسا از یک میکسر استفاده کنید. اگر دوست دارید خمیر را با دست‌تان درست کنید، می‌توانید با دست هم درست کنید.

در یک کاسه، کمی آب و شکر، مخمر خشک و نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس، آرد را اضافه کنید و ورز دادن خمیر را شروع کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کبه عربی

باید مراقب باشید که خمیر نه زیاد نرم باشد و نه زیاد سفت باشد.

روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 دقیقه استراحت کند تا خمیر آماده شود.

خمیر نباید به دست‌تان بچسبد، در صورت نیاز آرد بیشتری اضافه کنید تا خمیر به دست‌تان نچسبد.

وقتی خمیر آماده شد آن را به شکل دایره دربیاورید.

در این مرحله از طرز تهیه سامسا، کره ذوب شده را روی خمیر بریزید.

با یک چاقو، خمیر را به آرامی قاچ کنید.

 

طرز تهیه فیلینگ سامسا

  • پیاز را ریز خرد کنید و با گوشت یا سبزیجاتی را که می‌خواهید به‌عنوان فیلینگ استفاده کنید، بپزید.
  • موادی مانند نمک، فلفل، دانه زیره سبز را روی گوشت یا سبزیجات بریزید و خوب مخلوط کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پودینگ لیالی

 

نحوه پیچیدن سامسا

  • این نکته را به یاد داشته باشید که هر چقدر خمیر سامسا به طول 1 اینچ نزدیک‌تر باشد، راحت‌تر می‌توانید خمیر را بپیچید.
  • حالا یک قاشق غذاخوری از گوشت یا سبزیجات را روی خمیر بریزید.
  • خمیر را رول کنید و مطمئن شوید که خمیر را به شکل مثلث درآورده‌اید.
  • فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
  • یک عدد تخم‌مرغ را بشکنید و روی هر سامسا کمی از تخم‌مرغ بزنید.
  • سامساها را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید تا سامسا به مدت 30 دقیقه بپزد.
  • رنگ سامسا باید طلایی شود تا از فر بیرون بیاورید.

https://cookingcounty.com/samsa-recipe/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *