طرز تهیه سالاد پاستا بسیار راحت است و با رعایت چند نکته مهم میتوانید یکی از بهترین سالادهای دنیا را تهیه کنید. طعم این سالاد بسیار عالی است و با ادویه ایتالیایی خانگی به راحتی میتوانید این سالاد را به سبک ایتالیاییها درست کنید.
طرز تهیه سالاد پاستا
وقتی میخواهید طرز تهیه سالاد پاستا را امتحان کنید، پاستاهای کوچک را برای این سالاد انتخاب کنید. در این سالاد پاستا هر چقدر کوچک باشد خوشمزهتر میشود. برای این سالاد به هیچ وجه از اسپاگتی یا فوتوچینی استفاده نکنید، چون کاملاً با سبک ایتالیایی متفاوت است.
نکات مهم
- در حین پخت، کمی نمک بیشتری نسبت به حد نرمال به پاستا اضافه کنید، چون میخواهیم پاستای خوب مزهدار شود.
- بعد از اینکه پاستا را آبکشی کردید، روی پاستا آب سرد نریزید. اجازه دهید پاستا خودش سرد شود. اگر روی پاستا آب سرد بریزید، پاستا بهخوبی نمیتواند طعم ادویهها را به خود جلب کند و طعم پاستا فرق خواهد کرد.
مواد لازم
- 3/4 بسته پاستا
- نمک کوشر
- 1 پیمانه گوجه گیلاسی نصف شده
- یک عدد فلفل دلمهای از هر رنگی که دوست دارید (خرد شده باشد)
- یک عدد موسیر خرد شده
- 1 فنجان کنگر فرنگی خرد شده
- 1/4 فنجان زیتون بدون هسته
- 6 تا 8 اونس گوشت سالامی خرد شده
- 6 اونس پنیر موازرلا
- نصف فنجان جعفری تازه خرد شده
- نصف فنجان برگ ریحان تازه
مواد لازم برای چاشنی پاستا
- 1/4 فنجان روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
- 2 حبه سیر خرد شده
- 1 قاشق چایخوری اورگانو خرد شده
- نصف تا 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- نمک و پودر فلفل سیاه
دستور تهیه سالاد پاستا
- در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد پاستا، پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور تهیه روی بسته آن را بپزید، سپس آبکشی کنید.
- در یک ظرف بزرگ، پاستا را با گوجهفرنگی، سبزیجات خرد شده، کنگر فرنگی، زیتون، سالامی، پنیر موزارلا و گیاهان تازه مخلوط کنید.
- در یک کاسه کوچک، مواد چاشنی را مخلوط کنید و روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید تا طعم ادویهها وارد پاستا شود.
https://www.themediterraneandish.com/italian-pasta-salad/