این دستور العمل برای سالاد مرغ چینی با مرغ ، سبزیجات ، ونتون و بادام پر شده است ، همه در سس زنجبیل کنجد ریخته شده است. سالادی چشمگیر و مناسب برای گلدان ها و مهمانی ها!
من معمولاً هنگام سرگرمی ، مخصوصاً در ماههای گرم ، سالاد را سرو می کنم. برخی از علاقه مندی های من شامل سالاد نودل ramen ، سالاد مرغ BBQ و این سالاد مرغ تازه و خوشمزه چینی است.
یک کاسه سالاد مرغ چینی که در بالای آن قرار دارد ، دارای جوش و دانه های کنجد است.
من عاشق سفارش سالاد مرغ چینی در رستوران ها هستم ، اما هرگز سعی نکردم خودم آن را در خانه درست کنم. من یک غذای بزرگ سالاد مخصوصاً در وقت ناهار هستم ، و تصمیم گرفتم که زمان آن رسیده باشد که نسخه دلخواه خود را برای رستوران ایجاد کنم. به جرات می گویم این حتی بهتر از نسخه رستوران است؟
چگونه سالاد مرغ را درست کنیم
این سالاد با پایه ای از کلم خرد شده سبز ، کلم بنفش ، هویج و پیاز سبز شروع می شود. مرغ و بادام پخته شده به مخلوط اضافه می شوند و همه چیز در یک سس زنجبیل باهوش آسیایی ریخته می شود. لمس نهایی نوشیدن سخاوتمندانه از نوارهای wonton و دانه کنجد است.
کلم ، هویج ، مرغ ، بادام و پیاز سبز را در یک کاسه بریزید.
چگونگی ساخت سالن خشک کن مرغ چینی
پانسمان این سالاد ترکیبی از سرکه برنج ، روغن نباتی ، روغن کنجد ، زنجبیل تازه و سس آویزین است. سس هویسین یک چاشنی شیرین و باهوش آسیایی است که می توان در راهرو قومی اکثر فروشگاه های مواد غذایی یافت. شما می خواهید زنجبیل خود را در لبه ریز یک جعبه ریز یا ریز ریز ریز خرد کنید تا در قسمت های ریز و ریز مخلوط شود.
پانسمان روی کلم ، هویج ، مرغ و پیاز سبز ریخته می شود.
نکاتی برای سالاد مرغ چینی
من دوست دارم کلم خودم را با استفاده از یک ماندولین خرد کنم. اگر به دنبال صرفه جویی در وقت هستید ، می توانید به جای آن یک کیسه مخلوط گل کلم بخرید.
می توانید از هر مرغ پخته شده ای که در دست دارید استفاده کنید – من از مرغ کبابی خرد شده استفاده کردم اما مرغ روتاری و مرغ باقیمانده نیز به همین خوبی کار می کنند.
نوارهای Wonton را می توان در راهرو پانسمان سالاد در نزدیکی croutons یافت.
می توانید قبل از برنامه ریزی برای خوردن غذا ، مواد تشکیل دهنده سالاد را آماده کرده و تا 8 ساعت لباس بپزید ، سپس درست قبل از غذا همه چیز را با هم بریزید.
سالاد مرغ چینی با کلم ، هویج و نوارهای wonton ترد.
متغیرهای سالاد مرغ آسیایی
روش های زیادی برای تغییر مواد موجود در این دستورالعمل وجود دارد تا متناسب با سلیقه شما باشد.
پروتئین: به جای مرغ میگوهای کبابی یا توفوی مکعبی را امتحان کنید.
سبزیجات: به جای کلم از کاهو شکمبه یا کاهو یخ استفاده کنید.
آووکادو: یک عدد آووکادو خرد شده را به آن اضافه کنید تا با طعم تازه و جدیدی به آن اضافه شود.
پرتقال: یک قوطی کوچک پرتقال نارنگی خشک شده را برای یک سالاد شیرین و خوشبو اضافه کنید.
رشته فرنگی: سعی کنید از نودلهای chow mein یا رشته های شکسته ramen خرد شده به جای نوارهای wonton استفاده کنید.
زبانهایی که بخشی از سالاد مرغ آسیایی را سرو می کنند.
من این سالاد را به طور مداوم درست می کنم – برای ناهار خانمها ، یک غذای عالی گلدان گل و یک شام ساده اما رضایت بخش بسیار عالی است.
سالاد مرغ چینی
این دستور العمل برای سالاد مرغ چینی با مرغ ، سبزیجات ، ونتون و بادام پر شده است ، همه در سس زنجبیل کنجد ریخته شده است. سالادی چشمگیر و مناسب برای گلدان ها و مهمانی ها!
CourseSalad
غذاهای آسیایی
سالاد کلمات کلیدی ، سالاد مرغ چینی
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان کوک 1 دقیقه
زمان کل 20 دقیقه
خدمات
6
وعده های غذایی
کالری 374kcal
AuthorSara Welch
عناصر
برای سالاد
4 فنجان کلم سبز خرد شده
1 فنجان کلم بنفش خرد شده
1 فنجان هویج خرد شده
1/4 فنجان پیازهای سبز خرد شده به همراه بیشتر برای ریز خرد شده
3 فنجان مرغ پخته شده
1/2 فنجان بادام را برشته شد
3/4 فنجان wonton cup
1 قاشق غذاخوری دانه کنجد
برای پانسمان
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1/4 فنجان سرکه برنج
1/4 فنجان سس هویزین
1 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریز رنده شده
1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
دستورالعمل ها
کلم سبز ، کلم بنفش ، هویج ، پیاز سبز ، مرغ و بادام را در یک کاسه قرار دهید.
برای پانسمان: تمام مواد پانسمان را در یک کاسه ترکیب کنید. تا وقتی که خوب ترکیب شود
پانسمان را روی مخلوط کلم بریزید. پرتاب به طور یکنواخت کت. نوارها و دانه های کنجد را روی سالاد بپاشید.
با پیازهای سبز خرد شده خرد کنید و سریعاً سرو کنید.
تغذیه
کالری: 374kcal | کربوهیدرات ها: 13 گرم | پروتئین: 3g | چربی: 12 گرم | چربی اشباع شده: 4 گرم | سدیم: 380mg | پتاسیم: 273mg | فیبر: 3g | شکر: 6 گرم | ویتامین A: 3775IU | ویتامین C: 26.8mg | کلسیم: 73mg | آهن: 1.1mg