دسته‌بندی نشده

طرز تهیه رول پیتزا با خمیر پیتزا

طرز تهیه رول پیتزا یکی از خوشمزه‌ترین پیتزاهایی است که با خوردن آن هر کسی عاشق آن می‌شود. اگر این رول پیتزا را یاد بگیرید می‌توانید از انواع تاپینگ برای روی سس استفاده کنید و انتخاب مواد  به ترجیح خودتان بستگی دارد. فقط این نکته را به یاد داشته باشید که در رول پیتزا نباید سس را بیش از حد روی خمیر پیتزا بزنید.

طرز تهیه رول پیتزا

در طرز تهیه رول پیتزا به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

برای خمیر پیتزا

  • 455 گرم آرد نان (3 و 1/4 فنجان) به اضافه کمی آرد بیشتر برای آردپاشی
  • 10 گرم مخمر فوری ( 2 و نیم قاشق چایخوری)
  • 1 قاشق غذاخوری شکر کاستر
  • 1 و 1/3 فنجان نمک
  • 35 میلی‌لیتر روغن زیتون اصل (2 و نیم قاشق غذاخوری) به اضافه کمی روغن زیتون بیشتر برای چرب کردن سطح کار
  • 315 میلی‌لیتر آب ولرم (1 و 1/3 فنجان)، دمای آب نباید بیشتر از 45 درجه سلسیوس باشد
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ

مواد لازم برای فیلینگ

  • 115گرم پنیر موزارلای خرد شده (1 فنجان)
  • 65 گرم پنیر پارمسان رنده شده (2/3 فنجان)
  • 115 گرم قارچ خرد شده
  • 140 گرم سس پیتزا
  • 140 گرم ژامبون خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری اورگانوی خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه تازه

 

دستور تهیه

مراحل طرز تهیه رول پیتزا به‌صورت زیر است:

تهیه خمیر

آرد، مخمر، شکر و نمک را در یک کاسه همزن بزرگی بریزید و خوب مخلوط کنید. وسط مخلوط را باز کنید و روغن زیتون را وسط مخلوط آرد بریزید و سه چهارم آب را هم اضافه کنید. سپس مخلوط را با دست‌تان هم بزنید تا خمیر شود. بقیه آب را هم اضافه کنید، در صورت نیاز از آرد بیشتری استفاده کنید. کمی روغن زیتون روی سطح کار بریزید و خمیر را روی سطح کار بگذارید. به مدت 10 دقیقه خمیر را خوب ورز دهید تا کشش‌پذیر و صاف شود. سپس، خمیر را در کاسه همزن مناسبی قرار دهید. روی کاسه را با یک پوشش پلاستیکی بپوشانید. تقریباً به مدت 1 ساعت صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود. من معمولاً فر را به مدت چند دقیقه روشن می‌کنم وقتی که فر کمی روشن شد، فر را خاموش می‌کنم سپس کاسه خمیر را داخل فر خاموش می‌گذارم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان پیشی با خمیر مایه

 

آماده کردن فیلینگ

پنیر موزارلا و پارمسان را در یک کاسه کوچکی مخلوط کنید. قارچ‌ها را بشویید و آبکشی کنید و روی بشقابی که دو لایه حوله کاغذی پهن کرده‌اید بریزید. سعی کنید حوله کاغذی بیشتری روی قارچ‌ها بگذارید تا قارچ‌ها مرطوب بمانند.

 

شکل دادن به رول پیتزا

روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. فر را از قبل با دمای 205 درجه فارنهایت (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر خمیر را به شکل توپ دربیاورید، سپس خمیر را صاف کنید و به شکل مستطیل دربیاورید. یکی از خمیرهای مستطیلی شکل را بردارید و روی سطح آردپاشی شده پهن کنید. نیمی از سس را روی خمیر پخش کنید. نیمی از قارچ خرد شده، ژامبون خرد شده و چاشنی را روی سس بریزید. در نهایت روی مواد نیمی از پنیر را بریزید. حالا خمیر را محکم رول کنید. در عین رول کردن خمیر، آرد اضافی خمیر را با برس زدن بردارید. با یک چاقوی تیز، خمیر رولی را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی سینی فر قرار دهید. همین کار را با بقیه خمیر تکرار کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی کاک

 

مرحله پختن

در این مرحله از طرز تهیه رول پیتزا، رول‌ها را به مدت 17 تا 20 دقیقه بپزید (یا تا زمانیکه سطح آن طلایی رنگ شود). بعد از اینکه رول پیتزاها را پختید بعد از سرد شدن، کمی سس پیتزا روی هر رول بزنید و سرو کنید.

https://picniconabroom.com/homemade-pizza-rolls-with-pizza-dough/

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *