برای درست کردن رب گوجه گوجه ها روبشورید بزارین خشک بشه خشک که شد گوجه ها رو به تیکه های درشت خورد کنید بعد کمی لهشون کنید بعد توی میکسر بریزید تا قشنگ پوره بشه
کم کم گوجه های روکه پوره کردین از صافی ردش کنید پوستش رو جدا کنید رب روبزارین روی اجاق حواستون باشه چند وقت یه بار هم بزنید ته نگیره رب حرارت خیلیی زیاد نباشه
نکته
- برای اینکه رب به اطراف نریزه میتونید چند تا کیسه فریزر رو پر از هوا کنید گره بزنید بزارین روی رب که داره جوش میخوره
- برای اینکه رب گوجه رنگش خوب قرمز بشه میتونید آب لبو(چغندر)بهش اضافه کنید
- وقتی رب گوجه حاضر شد توی ظرف مورد نظر جایگزین شد میتونین یک قاشق روغن زیتون بهش اضافه کنید باعث میشه رب رنگش طعمش عوض نشه
من خودم به شخصه زمستونا همیشه لبو که درست میکنیم آبش روجدا میکنم توی یک بطری میریزم میزارم فریزر و در مواقع لازم بیرون میارم استفاده میکنم
رب گوجه فرنگی خانگی در خدمت شما هستم امیدوارم از این مطلب نهایت استفاده را ببرید.
قسمت های سفید گوجه رو حتما خارج کنید.
آب گوجه را روی حرارت زیاد قرار دهید. وقتی شروع به جوشیدن کرد. حرارت را کم یا متوسط کنید و درب قابلمه را نگذارید تا آب اضافی آن بخار شود و غلیظ شود. هر ۱۵ تا ۱۰ دقیقه یکبار رب گوجه را از ته قابلمه بهم بزنید تا ته نگیرد. اگر ته بگیرد طعم رب بد می شود و بوی سوختگی می گیرد.
باید صبر کنید تا رب شما برسد. نشانه رسیدن رب گوجه خانگی این است که: رب شروع به جوشیدن با صدای بلند حالت ترکیدن می کند. مثل مواد مذاب. در این حالت رب رسیده. در این مرحله باید حرارت را کم کنید تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر هم بجوشید و خوب غلیظ شود.
برای درست کردن رب گوجه خوشرنگ و خوشمزه از گوجه های قرمز رنگ و گوشتی استفاده کنید. گوجه های تابستان رب خوشرنگتری نسبت به گوجه های پاییزی و زمستانی می دهند.