طرز تهیه دسر ساگو یکی از دسرهایی است که طعم بسیار جالبی است و بسیار خوشمزه است. مواد لازم برای تهیه این دسر ساده است و در هر آشپزخانهای یافت میشود. میتوانید این دسر را برای مهمانیهایتان درست کنید.
طرز تهیه دسر ساگو
طرز تهیه دسر ساگو در جنوب شرقی آسیا (در کشورهای مالزی، اندونزی، سنگاپور و تایلند و چین) بسیار مشهور است.
به چه موادی نیاز داریم:
نخل ساگو:
من در طرز تهیه دسر ساگو ترجیح میدهم از نخل ساگوی سفید کوچک استفاده میکنم که در بسیاری مواقع به آن دانه ساگو گفته میشود. میتوانید این نوع ساگو را در رنگها یا طعمهای متفاوت بیابید، اما ساگوی سفید بدون طعم بهترین انتخاب برای دسر ساگو است، چون خودمان بعداً میتوانیم هر طعمی که دوست داریم به دسر بدهیم. میتوانید از نخلهای بزرگ ساگو هم استفاده کنید که به سلیقه خودتان بستگی دارد.
کرم یا خامه نارگیل
من در طرز تهیه دسر ساگو از کرم نارگیل استفاده میکنم، اما شما میتوانید از شیر نارگیل استفاده کنید که بافت رقیقتری دارد. اما هر دو طعم نارگیل را وارد دسر میکنند.
انبه
استفاده از انبه به ترجیح خودتان بستگی دارد. میتوانید از کمپوت انبه یا کنسرو انبه استفاده کنید و شربت آن را هم به دسر اضافه کنید که طعم دسر را عالی میکند.
ایدههای مرتبط با تاپینگ دسر
برخی از تاپینگهایی که در طرز تهیه دسر ساگو استفاده میشود عبارتند از انبه، شربت میوه شور یا موز. همچنین میتوانید از توتهای له شده هم برای تاپینگ دسر استفاده کنید.
مواد لازم
– 1 فنجان ساگو
– 300 میلیلیتر آب
– 400 میلیلیتر کرم نارگیل
– نصف فنجان شکر
– یک قوطی کمپوت انبه
– 1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
– برگ نعناع
دستور تهیه
1. در یک تابه متوسط، ساگو، کرم نارگیل و آب را بریزید و به مدت 30 دقیقه منتظر بمانید.
2. ساگو را روی ح
رارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به لبههای تابه نچسبد. ساگو را باید طی 5 تا 10 دقیقه بپزد و چسبنده شود.
3. در این مرحله از طرز تهیه دسر ساگو، ساگو را از روی حرارت بردارید و شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
4. ترکیب را در لیوان سرو بریزید و اجازه دهید تا سرد شود.
5. دسر را با انبه، پودر نارگیل و نعناع تزیین کنید.
نکات مهم
– یکی از ترفندهایی که باعث خوشمزه شدن دسر ساگو میشود این است که نارگیل را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید. این کار باعث میشود مدت هم زدن آن کم شود.
آیا ساگو غذای سالمی است؟
ساگو بهطور طبیعی بدون گلوتن است، چربی آن کم است و چون پر از کربوهیدارت است، منبع عالی انرژی محسوب میشود. با این حال، کرم یا همان خامه نارگیل حاوی چربی زیادی است. به همین دلیل بسیاری از افراد از خوردن آن اجتناب میکنند.
اما باید بگویم مثل هر چیزی اگر این دسر را در حد اعتدال مصرف کنید، ضرری ندارد. این دسر برای کسانی که گیاهخوار هستند هم مناسب است. همچنین به کاهش کلسترول و تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک میکند.
بهترین روش برای دوباره گرم کردن دسر
بهترین روش برای دوباره گرم کردن دسر این است که دسر را روی حرارت پایین گرم کنید و هم بزنید. تاپینگها را باید بعد از گرم شدن روی دسر قرار دهید. این دسر را هم میتوانید سرد میل کنید و هم گرم میل کنید که به ترجیح خودتان بستگی دارد.
https://www.wandercooks.com/coconut-mango-sago-pudding/