طرز تهیه خورش کورنبری یکی از سادهترین خورشهایی است که میتوانید آن را برای وعده ناهار یا شام بپزید. کورنبری در این خورش باعث میشود تا خورش کمی مزه شیرینی پیدا کند.
طرز تهیه خورش کورنبری
طرز تهیه خورش کورنبری که در ادامه توضیح میدهم برای 10 نفر است:
مواد لازم
- دو فنجان کورنبری تازه یا منجمد
- نصف فنجان آرد چند منظوره
- 1 و نیم قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- 1 و نیم کیلو گوشت قرمز خورشی در ابعاد 1 تا 1 و نیم اینچ
- 3 قاشق غذاخوری کره
- نصف فنجان پیاز خرد شده (1 عدد پیاز متوسط)
- 2 حبه سیر له شده
- 2 فنجان آب گوشت
- 1 فنجان آب کورنبری
- 1 فنجان گوجهفرنگی خرد شده (1 عدد گوجهفرنگی بزرگ)
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق چایخوری آویشن خشک له شده
- یک عدد برگ بو
- 6 عدد هویج متوسط خرد شده
- یک بسته 16 اونسی لوبیا سبز منجمد یا تازه
- یک فنجان ورقه شده (2 ساقه کرفس)
- نصف فنجان جعفری تازه
طرز تهیه
طرز تهیه خورش کورنبری شامل مراحل زیر است:
مرحله 1
ابتدا کورنبریها را با آب سرد بشویید و خشک کنید و کنار بگذارید. در یک کیسه پلاستیکی بزرگ، آرد، نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را مخلوط کنید. معکبهای گوشت را هم اضافه کنید و خوب تکان دهید.
مرحله 2
در یک اجق هلندی، گوشت را با کره تفت دهید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید. پیاز و سیر را تا نرم شدن کامل تفت دهید. کرونبریها، آب گوشت، گوجهفرنگی، شکر، آویشن، برگ بو و بقیه نمک و فلفل را اضافه کنید. منتظر بمانید تا مواد به جوش بیانید. وقتی مواد به جوش آمد، زیر حرارت را کم کنید. تا این مرحله از طرز تهیه خورش کورنبری، خورش باید به مدت 1 تا 1 و نیم ساعت بپزد.
مرحله 3
هویج، لوبیای سبز و کرفس را هم اضافه کنید. دوباره منتظر بمانید تا مواد به جوش بیایند و وقتی مواد به جوش آمد، زیر حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 30 دقیقه دیگر منتظر بمانید تا گوشت و سبزیجات بپزند. قبل از سرو، روی خورش را با جعفری تازه تزیین کنید. برگ بو را از خورش بردارید و دور بریزید.
https://www.midwestliving.com/recipe/stews/cranberry-beef-stew/