مواد لازم برای 2 نفر
گوشت خرد شده 200 گرم
1 لیوان وگنوچه
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
زعفران به اندازه کافی دم کرده است
روغن مایع کافی است
نمک و ادویه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش venooshak
ابتدا گوشت را خرد کرده و پیاز ، روغن خرد شده و مقداری زردچوبه را خرد کنید تا رنگ گوشت تغییر کند ، سپس آب آن را برای پختن گوشت اضافه کنید.
اگر از مرغ استفاده می کنید ، ونزوک را فوراً به گوشت اضافه کنید تا با هم پخته شود ، اما در مورد گوشت گوساله ، وسط پخت ، خروس ونز را اضافه کنید.
گوجه فرنگی ها را در آب جوش بریزید و گوجه و دانه ها را پوست بگیرید و به قطعات مکعب های شکر خرد کنید.
وقتی گوشت و کوفته ها پخته شد ، گوجه فرنگی ، فلفل سیاه ، نمک و زعفران را به مدت چند دقیقه اضافه کنید تا شعله ور شود.
در صورت تمایل می توانید کمی رب گوجه فرنگی را به بخارپز خود اضافه کنید.
ونوکوس را می توان در خورش به شکل یک خوشه کوچک جدا کرد و یا کاملاً از خوشه جدا شد و دانه را درون یک نطفه ریخت.