با این آموزش آسان نحوه ساختن شکلات گانچ شکلات را یاد بگیرید. شما فقط به شکلات ، کرم شلاق زدن سنگین ، مایکروویو و 5 دقیقه زمان نیاز دارید تا این دستور العمل ساده گاناش را تهیه کنید!
با این آموزش آسان نحوه ساختن شکلات گانچ شکلات را یاد بگیرید. شما فقط به شکلات ، کرم شلاق زدن سنگین ، مایکروویو و 5 دقیقه زمان نیاز دارید تا این دستور العمل ساده گاناش را تهیه کنید!
احساس می کنم گانا شکلات مانند چیز دشوار یا فانتزی به نظر می رسد. آیا این فقط من است؟ صادقانه بگویم ، شکلات ganache واقعاً ساده است و فقط به دو ماده نیاز دارد: شکلات و کرم شلاق سنگین.
بسته به آنچه که می خواهید با آن درست کنید ، می توانید نسبت شکلات و کرم شلاق سنگین را نیز تنظیم کنید. در این پست به شما نشان می دهم که چگونه یک ganache نسبت 1: 1 درست کنید ، این مناسب برای پوشاندن کیک بستنی ، کیک پنیر ، بستنی و سایر موارد دیگر است.
سس کارامل شور خانگی
پخش ویدئو
در مورد تنظیم مقدار هر ماده در انتهای پست بیشتر توضیح خواهم داد. بنابراین ، شروع کنیم!
با این آموزش آسان نحوه ساختن شکلات گانچ شکلات را یاد بگیرید. شما فقط به شکلات ، کرم شلاق زدن سنگین ، مایکروویو و 5 دقیقه زمان نیاز دارید تا این دستور العمل ساده گاناش را تهیه کنید!
با چند شکلات نیمه شیرین که تقریباً به قطعات کوچکتر خرد شده اند ، شروع می کنید. من واقعاً میله شکلات با نام تجاری Bakers را دوست دارم ، اما Ghirardelli نیز گزینه بسیار خوبی است.
لازم نیست شکلات را به طور کامل خرد کنید ، فقط مطمئن شوید که قطعات خیلی بزرگ نیستند بنابراین به راحتی ذوب می شوند. تکه های شکلات در این تصویر بسیار بزرگ به نظر می رسند ، اما در واقع یک کاسه کوچک و ضربات سخت است.
با این آموزش آسان نحوه ساختن شکلات گانچ شکلات را یاد بگیرید. شما فقط به شکلات ، کرم شلاق زدن سنگین ، مایکروویو و 5 دقیقه زمان نیاز دارید تا این دستور العمل ساده گاناش را تهیه کنید!
سپس 1/2 فنجان خامه سنگین یا خامه سنگین را گرم می کنید. من معمولاً از مایکروویو برای گرم کردن کرم شلاق زدن سنگین استفاده می کنم زیرا این کار ساده تر است ، اما می توانید از اجاق گاز نیز استفاده کنید. اگر از مایکروویو استفاده می کنید ، آن را به مدت 45 ثانیه – 1 دقیقه بگذارید ، اما آن را به دقت نگاه دارید!
هر مایکروویو متفاوت است ، شما فقط می خواهید خوب و گرم باشد اما فوق العاده گرم و حباب نیست. پس از گرم شدن ، آنرا درست روی شکلات خرد شده بریزید.
با این آموزش آسان نحوه ساختن شکلات گانچ شکلات را یاد بگیرید. شما فقط به شکلات ، کرم شلاق زدن سنگین ، مایکروویو و 5 دقیقه زمان نیاز دارید تا این دستور العمل ساده گاناش را تهیه کنید!
سپس ، اجازه می دهید تا 2-3 دقیقه دیگر بنشیند تا کرم شلاق گرم و سنگین گرم شکلات را ذوب کند.
با این آموزش آسان نحوه ساختن شکلات گانچ شکلات را یاد بگیرید. شما فقط به شکلات ، کرم شلاق زدن سنگین ، مایکروویو و 5 دقیقه زمان نیاز دارید تا این دستور العمل ساده گاناش را تهیه کنید!
و در آخر ، آن را تا زمانی که شروع به جمع شدن کند ، آن را می زنید. این کمک می کند تا از وسط کاسه به آرامی شروع به لرزیدن کنید و در تمام مدت در یک جهت وزوز دهید.
در اینجا تصویری از آنچه به نظر می رسد در حالی که شما مخلوط می کنید را مشاهده می کنید. فقط حتماً تا زمانی که مخلوط در یک شکلات صاف و ابریشمی شکلات و ابریشمی قرار بگیرد ، موهایتان را سفت و سخت کنید.
با این آموزش آسان نحوه ساختن شکلات گانچ شکلات را یاد بگیرید. شما فقط به شکلات ، کرم شلاق زدن سنگین ، مایکروویو و 5 دقیقه زمان نیاز دارید تا این دستور العمل ساده گاناش را تهیه کنید!
و این من به شما گفتم این آسان است ، درست است؟ این دستور العمل یک نسبت 1: 1 برای ganache شکلات است ، به این معنی که شما در حال استفاده از 4 اونس شکلات نیمه شیرین و 4 اونس کرم شلاق سنگین هستید. این تصویر در حالی که هنوز گرم است ، به صورت گاناچ است ، پس از خنک شدن ، غلیظ می شود
کیک های شکلاتی را با سرمازدگی کره بادام زمینی ، گانچ شکلات و فنجان کره بادام زمینی مرطوب کنید. این کیک ها نهایی ترین دسر شکلات و کره بادام زمینی هستند!
اگر به دنبال لعاب ضخیم تری هستید ، این دستور العمل مناسب است. من از این دستور العمل خاص برای ریختن این کیک ها استفاده کردم.
در اینجا تصویری دیگر از ظاهر این گاناچ روی پای بستنی وجود دارد.
شما همچنین می توانید از نسبت 2: 1 (8 اونس شکلات و 4 عدد کرم شلاق زدن سنگین) برای آب نبات های خانگی استفاده کنید. یا می توانید از نسبت 1: 2 (4 اونس شکلات و 8 اونم کرم شلاق سنگین) برای یک ganache بسیار نازک تر که می توانید بریزید استفاده کنید.
چاپ پین
4.95 از 19 رای
طرز تهیه شکلات Ganache شکلاتی
با این آموزش آسان نحوه ساختن شکلات گانچ شکلات را یاد بگیرید. شما فقط به شکلات ، کرم شلاق زدن سنگین ، مایکروویو و 5 دقیقه زمان نیاز دارید تا این دستور العمل ساده گاناش را تهیه کنید!
CourseDessert
غذاهای آمریکایی
کلمه کلیدی برای درست کردن گانچ شکلات
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان کل 5 دقیقه
نویسنده دانیل
عناصر
4 اونس شکلات نیمه شیرین
1/2 فنجان کرم شلاق سنگین
دستورالعمل ها
شکلات را خرد کرده و آن را در یک کاسه بزرگ با حرارت بالا اضافه کنید. کنار بگذارید.
کرم شلاق زدن سنگین را درون یک کاسه ایمنی مایکروویو بریزید (دوست دارم از یک لیوان اندازه گیری شیشه ای استفاده کنم) و در حدود 45 ثانیه – 1 دقیقه در مایکروویو گرم کنید. حتماً مراقب آن باشید تا در مایکروویو حباب نشود.
خامه شلاق گرم را روی شکلات بریزید و بگذارید 2-3 دقیقه بماند. وسط کاسه را به آرامی شروع به وز زدن کنید ، و در حالت o وزوز را ادامه دهید
در جهت تا زمانی که مخلوط صاف و به خوبی ترکیب شود.
اجازه دهید حدوداً 10-15 دقیقه قبل از استفاده روی دسر خنک شود. اگر می خواهید از این حالت استفاده کنید زیرا بیشتر از “یخ زدگی” اجازه می دهد تا ابتدا کاملاً خنک شود.