اگر طعم زنجبیل را دوست ندارید، با امتحان کردن طرز تهیه حلوای زنجبیلی عاشق طعم زنجبیل خواهید شد. زنجبیل قرنها است که در آشپزخانهها استفاده میشود. مصرف روزانه روش خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. بسیاری از افراد، آب زنجبیل را با آب گرم، لیمو و عسل مخلوط میکنند و آن را مینوشند. این حلوا هم باعث تقویت سیستم ایمنی بدنتان میشود و هم باعث میشود تا از سرماخوردگی در امان بمانید.
طرز تهیه حلوای زنجبیلی
طرز تهیه حلوای زنجبیلی خیلی آسان است و به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم
آرد: 2 فنجان پُر
شکر: 1 و نیم فنجان پُر
پودر گردو: 100 گرم
کره: 150 گرم
پودر زنجبیل: 4 قاشق غذاخوری
پودر هل: 4 فنجان پُر
دستور تهیه
آرد را در یک تابه بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. با قاشق چوبی آرد را هم بزنید تا برشته شود و بوی خوبی بدهد. سپس از روی حرارت بردارید و آن را الک کنید.
آرد الک شده را دوباره در تابه بریزیدو این بار کره را هم اضافه کنید. تا زمانیکه کره بهطور کامل در آرد حل شود، آرد و کره را تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و پودر هل و پودر گردو را اضافه کنید و هم بزنید.
اجازه دهید مواد کمی سرد شود (آرد نباید خیلی داغ باشد، چون شکر ذوب نخواهد شد و حلوا هم ترد نخواهد شد). سپس، شکر را روی آن الک کنید و خوب هم بزنید. مواد مخلوط شده را در قالب بگذارید و با قاشق خوب فشار دهید.
روی مواد پودر قند و پودر پسته بریزید و به شکل مربع یا لوزی ببرید. قالب را در یخچال قرار دهید تا سفت و سرد شود. سپس حلوای زنجبیلی را با چای میل کنید (این نوع حلوا بسیار ترد است و خیلی زود در دهان ذوب میشود). در صورت تمایل میتوانید به این حلوا زعفران هم اضافه کنید. همچنین در طرز تهیه حلوای زنجبیلی میتوانید برای تزیین از شکلات مایع استفاده کنید.
https://ifpnews.com/ginger-halva-a-yummy-traditional-iranian-confection/