طرز تهیه حلوای ایرمیک در واقع نوعی دسر سمولینای ترکی است که روی آن با کارامل و مغزدانه تزیین میشود. این حلوا را میتوانید همراه با بستنی نیز سرو کنید. ترکیب سمولینای گرم و بستنی سرد واقعاً طعم جالب و خوشمزهای است!
طرز تهیه حلوای ایرمیک
در طرز تهیه حلوای ایرمیک به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 170 گرم شکر (1 فنجان)
- 425 گرم آب (1 و 3/4 فنجان)
- 1 قاشق غذخوری روغن برای سرخ کردن
- 30 گرم خلال بادام (1/4 فنجان)
- 70 گرم کره
- 170 گرم آرد سمولینا (ایرمیک)
- کمی نمک
- 2 قاشق چایخوری دارچین
- 1 قاشق غذاخوری پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه
- در طرز تهیه حلوای ایرمیک، ابتدا باید شربت را آماده کنید. شکر و آب را در یک تابه روی حرارت متوسط بریزید و باهم مخلوط کنید. به کمک قاشق چوبی شکر را هم بزنید تا خوب حل شود. سپس، زیر حرارت را کم کنید و 10 دقیقه منتظر بمانید تا شربت قوام آید.
- در یک تابه نچسب کمی روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. خلال بادام را اضافه کنید و بپزید، خوب هم بزنید تا طلایی رنگ شود (تقریباً 3 دقیقه زمان نیاز است).
- در این مرحله از طرز تهیه حلوای ایرمیک، کره را به تابه نچسب اضافه کنید و اجازه دهید تا ذوب شود. آرد سمولینا و نمک را زمانی اضافه کنید که کره جلز ولز کند. 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا از سوختن سمولینا جلوگیری کنید.
- تابه نچسب را از روی حرارت بردارید و شربت داغ را روی مخلوط سمولینا بریزید. با یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید و در تابه را بگذارید.
- تابه نچسب را روی حرارت بگذارید و منتظر بمانید تا مواد به مدت 10 دقیقه بپزد یا شربت کاملاً جذب حلوا شود. حلوا را در اواخر پخت مدام هم بزنید. سپس زیر شعله را خاموش کنید.
- در این مرحله باید در تابه را بردارید و روی تابه دم کنی بگذارید. حلوا باید به مدت 15 دقیقه استراحت کنید.
- سمولینا را هم بزنید و با قاشق روی بشقاب سرو قرار دهید و روی آن را با دارچین و پودر پسته تزئین کنید.
https://picniconabroom.com/irmik-helvasi/