جوجه چینی یکی از اون غذاهای خارجیه که هر ایرانی حداقل یه بار درست کرده!
غذاهای چینی با تاریخچهای طولانی، ویژگیهای منحصر به فرد، سبکهای متعدد و مهارت در پخت غذا، یکی از مهمترین بخش های فرهنگ کشور چین رو تشکیل میدن!
مواد لازم :
سینه مرغ دو عدد
زعفرون چهار قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن به مقدار لازم
پیاز متوسط یک عدد
.
.
مواد لازم مایع جوجه چینی :
تخم مرغ یک عدد
زعفرون دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
ماءالشعیر کلاسیک نصف لیوان
آرد گندم نصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
.
.
.
طرز تهیه :
سینه مرغ به صورت خلالی درشت خورد کنید و با موادی که بالا نوشتم مزه دار کنید و یک ساعت بذارید تو یخچال.
بعد تخم مرغ و زعفرون اینقدر هم بزنید که کف و پف کنه، بعدش ادویه ها و آردگندم و بکینگ پودر اضافه کنید و هم بزنید.
غلظتش باید مثل ماست باشه.
توی تابه روغن زیاد بریزید و تیکه های مرغ بزنید توی مایع و بلافاصله توی روغن داغ سرخ کنید.
یک ربع زمان بدید و زیر و رو کنید تا طلایی بشن و توشون هم بپزن.
طعمش بینظیره
دستور پخت جوجه چینی
مواد لازم :
سینه مرغ:۴۰۰ گرم
نمک،فلفل،پاپریکا و پودر پیاز
آرد:۱ پیمانه
تخم مرغ:۲ تا
بکینگ پودر:۱ بسته(۲قاشق چایخوری)
آب گاز دار (۱ پیمانه)
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه:
مرغ رو با نمک و فلفل و پاپریکا وپودر پیاز مزه دار کن و بزار یک ساعت یخچال
دوتا تخم مرغ رو یکم بزن، آرد، بکینگ پودر و نمک اضافه کن . بهش آب گاز دار یا ماشعیر بدون طعم اضافه کن و هم بزن تا به غلظت فیلم برسه .
مرغ هارو بزن توی مواد آردی بعد توی روغنی ک با حرارت متوسط گرم شده سرخ کن تا خوب سرخ بشه و مغز پخت
نوش جان