دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ته چین گوشت

اگر دوست دارید که یک ته چین گوشت خوشمزه درست کنید با من همراه باشید  با طرز تهیه ته چین گوشت

ما در مطلب قبلی سعی کردیم که ته چین مرغ را به صورت گام به گام یاد دادیم حالا در این مطلب می خواهیم طرز تهیه ته چین گوشت به شما یاد بدیم.

طرز تهیه ته چین گوشت

ما در مطلب قبلی
مواد لازم: ( برای ۴ نفر)
برنج ۳ پیمانه
ماست چکیده ۴۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴ عدد
زعفران ۲ ق غ
روغن مایع ۲ ق غ
دارچین نصف ق چ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
زرشک ۴ ق غ
کره یک ق غ
شکر به میزان دلخواه
ادویه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر آویشن وپودر سیر
خلال بادام و خلال پسته برای تزئین

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ شلغم

۱. پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو میگیریم و گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم.

۲. ادویه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و پودر سیر رو هم اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم و قل قلی میکنیم و داخل ظرفی میچینیم و روش سلفون میکشیم و نیم ساعت میذاریم تو‌ یخچال بمونه و بعد سرخ میکنیم.

۳. آب رو میذاریم جوش بیاد و برنج هایی که از ۲ ساعت پیش خیس کردیم رو داخلش میریزیم و ۸-۱۰ دقیقه بعد آبکش میکنیم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده و راحت

۴. داخل ظرفی ۴ عدد زرده تخم مرغ رو با همزن دستی یا چنگال میزنیم تا یکدست بشه. بعد روغن و دارچین و نمک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا نوبت اضافه کردن ماست چکیدست. مجددا خوب هم میزنیم و زغفران رو اضافه میکنیم . حالا برنج رو طی جند مرحله به آرومی اضافه میکنیم و هم‌ میزنیم تا برنج له نشه.

۵. کف قالب، قابلمه یا تابه رو خوب چرب میکنیم و یه مقدار برنج میریزیم و بعد کوفته ها رو میچینیم و متناسب با سایز ظرفمون میتونیم یک لایه برنج و یک لایه کوفته بچینیم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک یزدی

۶. درب قابلمه یا تابه دم کنی میذاریم و روی شعله گاز میذاریم و حدودا به ۴۰ دقیقه زمان پخت احتیاج داره.

۷. برای تزئین روش میتونین یه مقدار زرشک رو یا کره تفت بدین ( اگه دوس دارین شیرین بشه یه مقدار شکر بهش اضافه کنین).

۸. قالب یا قابلمه رو داخل ظرف سرو برگردونین و با زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنین

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *