اگر دوست دارید که یک ترشی انبه فوق العاده درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه گام به گام ترشی انبه
در پست های قبلی باهم ترشی لیته، ترشی هفت بیجار، سیر ترشی، ترشی آلبالو، ترشی گوجه، ترشی تربچه و ترشی بندری و حالا با من همراه باشید با تهیه ترشی انبه خوشمزه و جذاب
مواد لازم برای تهیه ترشی انبه بندری
انبه خلالی شده ۱ کیلو
نمک ۴ ق غ
زرچوبه ۲ ق غ
سرکه ۱/۵لیوان
پودر گشنیز ۱ ق غ
ادویه ترشی ۱ ق غ
سیاهدونه ۱ ق غ
فلفل عنابی ۱ ق غ
موسیر ۴ تا ۵ دانه
پرک زردآلو ۱ پیاله
سیر له شده ۱ ق غ
هویج متوسط خلالی شده ۲ عدد
گوجه سبز به مقدار لازم
رسپی ترشی بندری
ابتدا انبه ها روبشورینو پوست بگیرین و بصورت خلال برش بزنید بعد انبه ها رو بریزید داخل آبکش و روی اونا نمک و زردچوبه بریزید و خوب ماساژ بدید به مدت ۱۲ ساعت داخل محیط آشپزخونه بزارید بمونه
داخل یه قابلمه سرکه ، تخم گشنیز ، ادویه ترشی ، موسیری و زعفران و پرک زردآلو رو باید داخل سرکه خیس کنیم موسیر ، پرک زردآلو و سیاهدونه ، سیر له شده ، فلفل عنابی نیم کوب شده ، هویج خلالی شده
گوجه سبز سپس همه ی مواد رو باهممخلوط کنید و شعله گاز رو روشن کنید تا سرکه بجوش بیاد بعد بهش انبه ها رو اضافه کنید و تفت بدید بعد از اینکه سرکه دوباره بجوش اومد اجازه بدید ۵ دقیقه قل بخوره بعد شعله گاز رو خاموش کنید و درب قابلمه رو بزارید و اجازه بدید ترشی کاملا خنک بشه سپس داخل یه شیشه تمیز و خشک بصورت فشرده بریزید و درب شیشه رو محکم ببندید و بعد از دوهفته ترشی آماده ی مصرف میشه امیدوارم درست کنید و از طعمش لذت ببرید