تا فصل البالو هست پیشنهاد میکنم ترشیشو درست کنین در حین سادگی خیلی خوشمزس
آلبالو نیم کیلو
اب جوشیده سرد ۱ونیم لیوان
سرکه نصف لیوان
نمک ۱قاشق غذاخوری
شکر نصف قاشق غذاخوری
آلبالو رو بشورین روی پارچه نخی پهن کنین تا خشک بشه .نم داشتنش باعت کپک ترشی میشه
سرکه و اب رو باهم مخلوط کنین
یک شیشه تمیزو خشک داریم.آلبالوهارو تا نصف شیشه پر کرده و نصف شکرو نمک را روش بریزین
باقی البالو رو بریزین .باقی نمک و شکر رو اضافه و مخلوط سرکه و اب رو داخل شیشه بریزین
سرکه و اب باید روی البالوها رو بگیره
یه نایلون رو شیشه بزارین و درب رو محکم ببندین
هرچه بیشتر این ترشی بمونه خوشرنگتر میشه
در جای خنک یا یخچال نگهداری کنین