اگر دوست دارید خوشمزه ترین بورانی اسفناج عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید.
بعضیها اعتقاد دارن که با ترکیب ماست و اسفناج قابلیت جذب آهن اسفناج و کلسیم ماست از بین میره!؟؟
اما این مسئله اشتباهه درسته که کلسیم و آهن وقتی به طور هم زمان وارد بدن بشن از قدرت جذب همدیگر کم میکنند؛
اما اینطوری هم نیست که اگر با هم مصرف بشن، جذب نمیشن و همدیگه رو خنثی میکنن!
چون اگه اینجوری باشه پس تکلیف قرصهای مولتی ویتامینی که کلسیم، آهن، منگنز و… دارند چی میشه؟!!
پس با خیال راحت ماست اسفناجتون رو میل کنید 😅✅
___________\\__________
اما موادلازم
اسفناج
ماست(ساده یا چکیده)
سیر
گردو
روغن زیتون
نمک فلفل زردچوبه نعنا🧂
روش تهیه:
سیر رو رنده میکنیم و با روغن زیتون کمی تفت میدیم.
سپس اسفناج ها روخرد کرده و اضاف میکنیم
و کمی زرد چوبه میزنیم حدود ۱۰دقیقه زمان میدیم تا آبپز بشه بعد آبکش میکنیم..
در آخر ماست،اسفناج وگردوهای خرد شده رو مخلوط کرده و هم میزنیم و ادویه ها رواضافه میکنیم
مواد رو داخل یخچال میذاریم تا خنک و آماده سرو بشه 😋
ممنون که لایک میکنید ❤️
سلام به دوستای همیشگیم ، حال دلتون چطوره؟ امیدوارم که خوب باشید 😍💚
.
.
بريم سراغ یه آموزش جذاب دیگه 👌🏻
.
پس قبل از هرچیزی لایک کن و اگه خوشت اومد بفرست برای دوستات و نظرتونو برامون کامنت کنید. 💚
.
.
بورانی اسفناج 🌱
بورانی اسفناج هم میتونه یه پیش غذا باشه و هم یه چاشنی در کنار غذا که بخاطر داشتن اسفناج که سرشار از آهن هستش و ماست که مملو از کلسیم هست بسیار سالم و مقویه. بورانی اسفناج جدا از خواص فراوونی که داره خیلی لذیذ هم هست 😍
اینجا کیا طرفدار اسفناجن؟
.
.
.
مواد لازم :
اسفناج پاک شده نیم کیلو
سیر ۴حبه
ماست به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه
گردو به مقدار دلخواه
.
.
.
.
.
✅اسفناج رو شسته و کمی خرد کنین و داخل قابلمه بریزین و با حرارت کم اجازه بدید تا بخارپز بشه
بعد از پخت در یخچال استراحت میدیم تا خنک شه
سپس در ظرفی ميريزيم و ماست اضافه میکنیم
سیر رو رنده شده و اضافه میکنیم
نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم
و در آخر هم گردو خرد شده اضافه میکنیم و هم ميزنيم و تمام
روی اون رو هم میتوونید با کمی ماست و زعفرون تزئین کنید.
خیلی ممنونم که لایک میکنیدوکامنت میزارید ❤❤❤❤❤👍👍👍👍👍
((نرگسی و بورانی با تره محلی))
مواد لازم برای نرگسی:
تره محلی غازیاغی💞
پیاز متوسط یک عدد💞
روغن مایع یک قاشق غذاخوری💞
کره یک قاشق غذاخوری💞
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم💞
تخم مرغ سه عدد💞
مواد لازم برای بورانی:
تره غازیاغی💞
سیر پنج حبه💞
گردو دو عدد💞
ماست💞
نمک به مقدار لازم💞
طرز تهیه نرگسی:
پیاز رو خلالی خرد میکنیم اجازه میدیم کمی با روغن تفت بخوره تا سبک بشه. سپس تره رو که از قبل پختیم و آب اضافیش رو گرفتیم اضافه میکنیم. یک قاشق کره برای عطر و طعم بهتر بهش اضافه میکنیم. اگه تره فریز شده است درشو بزارید تا یخش باز بشه نه که احتیاجی به گذاشتن در نداره. نمک، زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. تخم مرغ ها رو هم میزنیم و به تره اضافه میکنیم. میتونید تخم مرغ هارو هم بزنید یا درسته به تره ها اضافه کنید کاملا سلیقه ایه. درش رو میزاریم تا تخم مرغ ها ببندن و بعد از یک ربع آماده است.
طرز تهیه بورانی:
تره غازیاغی رو با آب میپزیم و آب اضافیش رو میگیریم.کمی نمک، گردو، سیر خرد یا رنده شده و ماست رو اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. درش رو میزاریم به مدت نیم الی چهل دقیقه تا عطر سیر به کل مواد در بیا