سبزیجات خاصی وجود دارد ، مانند لوبیا سبز و کلم بروکلی ، که هم می تواند زرق و برق دار باشد ، به رنگ روشن و کاملاً ظریف و واضح باشد ، یا ناراحت کننده ، کسل کننده و نرم باشد. خوشبختانه ، اطمینان از اینكه این سبزیجات به بهترین حالت تبدیل به خود می شوند ، فقط چند دقیقه طول می كشد ، شما باید آنها را از بین ببرید.با ما همراه باشید با بلانچ کردن سبزیجات
بلانچ کردن سبزیجاتجوش شیرین یک تکنیک بسیار ساده است که در آن سبزیجات به طور خلاصه در آب جوش غوطه ور می شوند و پس از رسیدن به سطح مطلوب کار ، در یک حمام یخ فرو می روند تا روند پخت و پز را متوقف کند. بلانچین رنگ و بافت سبزی را تنظیم می کند و باعث جلوگیری از لکه دار شدن آن و یا کسل کننده نمی شود. دلایل زیادی برای سفید کردن قطعات گیاه وجود دارد ، از جمله:
دادن هویج ، لوبیا سبز ، لوبیای زرد و کلم بروکلی که بافت کاملاً لطیف و ترد را به سالادها و پلاستیکهای پوسته پوسته ارائه می دهند
تا حدی از پخت و پز سبزیجات برای از بین بردن برخی از طعم های “خام” با کیفیت و تلخ است
آماده لوبیا سبز برای یک گلدان شگفت انگیز است
از بین بردن طعم های تلخ یا قوی از کلم یا پیاز
سبزیجات سبز را روشن تر کنید تا بهترین ظاهر خود را پیدا کنند
پوست گوجه فرنگی ، هلو و حتی بادام و پسته
میوه و سبزیجات را برای انجماد آماده می کنید
قبل از سرخ کردن ، سیب زمینی ها را تا حدی بپزید
برای پنهان کردن هر چیزی ، شما نیاز دارید:
بلانچ کردن سبزیجات
نمک
یک حمام یخ (یک کاسه یا یک سطل آب با یخ در آن).
یک گلدان آب نمک بزنید و آن را به جوش بیاورید (پوشانده شده یا کشف نشده. مهم نیست). هر سبزی بزرگتری مانند هویج ، سر کلم بروکلی یا سیب زمینی را به قطعات یکنواخت خرد کنید. میوه ، سبزیجات یا مهره خود را در آب جوش شیرین کنید. اگر گوجه فرنگی یا هلو را به منظور لایه بردار پاک می کنید ، بعد از 30 ثانیه آنها را برداشته و داخل حمام یخ کنید. در مورد سبزیجات ، بعد از گذشت یک دقیقه از اتمام کارها را بررسی کنید ، سپس آنها را داخل حمام فرو کنید یا پخت و پز را ادامه دهید تا زمانی که به دلخواه پخته شوند ، هر دقیقه یا بیشتر طعم آنها را میل کنید. برای بیشتر سبزیجات ، این مکان در فاصله ای بین دو تا چهار دقیقه خواهد بود. بادام و پسته ها را بعد از یک دقیقه بردارید و آنها را درون آب یخ بزنید. هنگامی که غذای خود را با آب یخ زده شوکه کردید ، آنها را حذف کنید و یا آنها را بخورید ، آنها را ذخیره کنید ، پوست آنها را بگیرید ، یا با آنها طبخ کنید ، اما به نظر شما مناسب است