طرز تهیه بسبوسه مخصوص کشور مصر است که با ماست درست میشود و یکی از بهترین دسرهای مصر محسوب میشود که تهیه آن نسبتاً سریع است. در واقع، بسبوسه واژهای در خاورمیانه است که به سمولینای بسیار شیرین اشاره دارد. شاید در اینترنت با انواع بسبوسه آشنا شوید، خیلیها در بسبوسه از شیر استفاده میکنند. برخیها از آرد چند منظوره هم استفاده میکنند، اما در این مقاله میخواهیم به شما یاد دهیم تا بهترین بسبوسه را تهیه کنید.
طرز تهیه بسبوسه عربی
اول از همه ببینیم در طرز تهیه بسبوسه عربی به چه موادی نیاز داریم:
مواد لازم
- 1 و 3/2 فنجان (306 گرم) آرد نرم یا نشاسته
- 2/1 فنجان کره ذوب شده
- 1 قاشق غذاخوری عسل
- 2/1 فنجان شکر (116 گرم)
- 2/1 فنجان (97 گرم) ماست ساده
- 2/1 قاشق غذاخوری بکینگپودر
- 2/1 فنجان (45 گرم) نارگیل ریز
- نصف قاشق غذاخوری ارده
مواد لازم برای تهیه شربت
- یک فنجان شکر
- یک فنجان آب
- 1 قاشق چایخوری آب لیمو
- 2 قاشق غذاخوری عسل
- 2/1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- آجیل برای تزئین
دستور تهیه
قبل از تهیه بسبوسه عربی، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
طرز تهیه کیک
- در یک کاسه عمیق، آرد نرم، بکینگپودر، شکر و نارگیل (خیلی ریز خرد شده باشد) را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- کره را در مایکروویو ذوب کنید و یا روی اجاق قرار دهید، سپس عسل را به آن اضافه کنید.
- ترکیب کره و عسل را به کاسه حاوی مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
- ماست را هم اضافه کنید و هم بزنید.
- روی ورقه پخت یا تابه پخت، کره و ارده بپاشید. بسبوسه را روی آن پخش کنید.
- برای تزیین بسبوسه، روی مواد هر نوع آجیلی که دوست دارید بریزید.
- بسبوسه عربی تقریباً به ده دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد. بعد از 10 دقیقه، بسبوسه را به طبقه بالایی فر منتقل کنید و تا زمانیکه رنگ آن قهوهای طلایی شود به پختن آن ادامه دهید. برای این مرحله از طرز تهیه بسبوسه عربی حدود 15 تا 20 دقیقه زمان نیاز است.
طرز تهیه شربت
- وقتی بسبوسه را به طبقه بالایی فر منتقل کردید، تهیه شربت را شروع کنید.
- مواد شربت را داخل تابه کوچکی بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید و سپس منتظر بمانید تا بجوشد.
- وقتی جوشید، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه آهسته بجوشد.
- زیر شعله گاز را خاموش کنید و شربت را گرم نگه دارید.
- وقتی طرز تهیه بسبوسه عربی تمام شد، فر را هم خاموش کنید و بسبوسه را از فر بیرون بیاورید.
- شربت را فوراً روی بسبوسه بریزید و با فویل بپوشانید. دوباره بسبوسه عربی را به مدت 5 الی ده دقیقه در فر که خاموش کردهاید بگذارید.
- در نهایت بسبوسه را از فر بردارید و آن ببرید و نوش جان کنید.
نکات مهم
- استفاده از نارگیل خرد شده اختیاری است، اگر به نارگیل دسترسی نداشته باشید، میتوانید آن را حذف کنید و طبق دستور تهیه عمل کنید. نارگیل به بهتر شدن بافت بسبوسه عربی کمک میکند.
- استفاده از آجیل هم اختیاری است.
- میتوانید شربت را با وانیل، چوب دارچین، گلاب و آب پرتقال طعمدار کنید.