طرز تهیه براونی کاراملی یکی از بهترین براونیهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. در این براونی از ترکیب شکلات و کارامل استفاده کردهایم که یکی از بهترین مزههای دنیا است. پس اگر عاشق طعم شکلات و کارامل هستید، پس حتماً این براونی را تهیه کنید و از تهیه آن لذت ببرید!
طرز تهیه براونی کاراملی
در طرز تهیه براونی کاراملی باید به دو نکته مهم دقت کنید: اگر میخواهید رویه براونی حالت ترک خوردهای داشته باشد، خیلی مهم است که تخممرغها و شکر را به مدت 5 دقیقه هم بزنید (میتوانید این کار را با همزن دستی و یا همزن برقی انجام دهید). نکته دوم مهم این است که مخلوط شکلات قبل از اضافه کردن به خمیر سرد شود. اگر شکلات خیلی داغ باشد، تخممرغها پخته میشوند و خمیرتان خراب میشود.
مواد لازم
در طرز تهیه براونی کاراملی به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم برای تهیه کارامل
- 65 گرم شکر کاستر (1/3 فنجان)
- 15 گرم کره (1 قشق غذاخوری) متناسب با دمای اتاق
- 45 میلیگرم خامه سنگین (3 قاشق غذاخوری) متناسب با دمای اتاق
- 1/3 قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای خمیر براونی
- 200 گرم شکلات نیمه شیرین
- 115 گرم کره
- 2 عدد تخممرغ
- 65 گرم شکر کاستر (1/3 فنجان)
- 1/3 قاشق چایخوری نمک
- 70 گرم آرد چند منظوره
دستور تهیه
مراحل طرز تهیه براونی کاراملی بهصورت زیر است:
برای تهیه کارامل
- شکر را ذوب کنید. شکر را در یک تابه قرار دهید، ترجیحاً تبه فولادی باشد (برای کارامل از تابه نچسب استفاده نکنید). تابه را تکان دهید تا شکر یکدست شود، سپس تابه را روی حرارت بگذارید و نقدر هم بزنید تا شکر ذوب شود که تقریباً 30 دقیقه طول میکشد. حرارت را در کمترین حد ممکن قرار دهید و اگر هنوز تکههی شکر باقی مانده است که ذوب نشده است، با قاشق چوبی شکر را له کنید. بعد از 5 الی 10 دقیقه، کارامل باید رنگ تیرهای به خود گرفته باشد و کاملاً یکدست شده باشد. برای درست کردن کارامل باید خیلی دقت کنید چون فوراً میسوزد، برای همین بعد از اینکه شکر ذوب شد، چشمتان را از روی تابه برندارید.
- بقیه مواد را اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه براونی کاراملی، کره، خامه سنگین و نمک را اضافه کنید. مراقب باشید چون با ریختن این مواد، براونی ممکن است به شدت حباب کند. اجازه دهید کارامل به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزد و مواد را مرتب هم بزنید تا خوب مخلوط و ذوب شوند. وقتی کارامل دوباره صاف و یکدست شد، مواد را در کاسه مقاوم در برابر حرارت بریزید و کنار بگذارید تا در دمای اتاق سرد شود و سراغ بقیه دستور تهیه بروید.
برای تهیه خمیر براونی
- شکلات را ذوب کنید. در این مرحله از طرز تهیه براونی کاراملی، شکلات را ریز خرد کنید و در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت بریزید و کره را هم به آن اضافه کنید. کاسه را روی یک تابه پر از آب بگذارید (انتهای کاسه نباید روی آب باشد). منتظر باشید تا شکلات بهطور کامل ذوب شود و مدام هم بزنید. سپس، کاسه را از روی تابه بردارید و کنار بگذارید و منتظر بمانید تا کاملاً سرد شود. به یک قالب 13 در 18 سانتیمتری کمی کره بزنید و کاغذ روغنی را داخل آن پهن کنید. فر را هم از قبل با حرارت 180 درجه سلسیوس گرم کنید (355 درجه فارنهایت).
- خمیر را درست کنید. تخممرغ، شکر و نمک را در یک کاسه همزن اضافه کنید. همزن را با سرعت متوسط به بالا روشن کنید و مواد را هم بزنید تا ترکیب غلیظی بهدست آید. حدود 5 دقیقه برای این مرحله از طرز تهیه براونی کاراملی نیاز است. مواد را روی مخلوط سرد شده شکلات بریزید و با سرعت پایین هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آرد را روی این مواد الک کنید و با سرعت پایین هم بزنید.
- مونتاژ براونی. نیمی از خمیر را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. کارامل را هم روی خمیر بریزید و صاف کنید. بقیه خمیر را روی کارامل بریزید و خوب پخش کنید ت همه کارامل را بپوشاند.
- بپزید. خمیر را به مدت 35 دقیقه در فر بپزید. بعد از اینکه براونی کاراملی را پختید آن را از فر بیرون بیاورید و منتظر بمانید تا کاملاً سرد شود. اگر ترجیح میدهید کارامل خوشرنگی داشته باشید، خمیر را فقط به مدت 25 دقیقه بپزید. براونی را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس ببرید.
https://picniconabroom.com/caramel-brownies/