اگر دوست دارید که خوشمزه ترین براونی عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه براونی
در مطالب قبلی باهم طرز تهیه کیک یزدی، کیک هویج، کیک شنی، کیک خرما، کیک موکا و کیک خرمالو باهم بررسی کردیم این شما و طرز تهیه کیک براونی
مورد توجه عاشقان شکلات به خصوص شکلات تلخ. هم راحت و آسون هم بینظیر خوشمزه، کنار چایی شدید میچسبه.
برا بچه های زیر ۲ سال ممنوع، برا بزرگترها هم اگه بعد مصرف کافئین تپش قلب میگیرین یا کلا تپش قلب دارین زیاده روی نکنین.
-تخم مرغ ۳ عدد
-شکر ۱ پیمانه ( ۲۵۰ گرم)
-وانیل
-آرد نصف پیمانه
-کره ۲۰۰ گرم
-شکلات تلخ ۲۵۰ گرم (۷۰ یا ۸۰ درصد)
تخم مرغ رو با همزن برقی هم میزنیم.
شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کرم رنگ و حجمشون ۲ برابر بشه.
کره رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم آب میکنیم.
وقتی کره کامل آب شد زیر شعله رو خاموش میکنیم و تکه های شکلات رو داخلش میریزیم و زیر و رو میکنیم تا شکلات ها کاملا آب بشه و مواد یکدست بشه.
مخلوط شکلات و کره رو به تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آرد و وانیل رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
داخل قالب ( اندازه مرغ خوری) حتما کاغذ روغنی بندازین.
مواد رو داخل قالب میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزه.
نکته: گرچه کیک داخل فر به خاطر وجود تخم مرغ پف میکنه ولی بعد از در آوردن از فر پفش کامل میخوابه و روی کیک کاملا ترک میخوره.
نکته: من قبلا چند بار از این کیک درست کردم، توی فصل آلبالو هم درست کردم و بسیاررر خوشمزه میشه. هسته هاشو در بیارین و وسط و روی کیک بچینین.
میتونین از تکه های پرتغال، گردو و یا پسته هم استفاده کنین. مامان تو یخچال آلبالوی نیمه خشک داشت که از اون استفاده کردیم.
مواد لازم
آرد یک پیمانه سر خالی
شکلات تخته ای تلخ ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر یک پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
ابتدا کره و شکلات تخته ایی رو بنماری میکنیم (روی آب جوش آمده هردو را آب میکنیم)
تخم مرغ ، شکر ، وانیل را باهم مخلوط میکنیم تا کرمی رنگ و شکدار شود (تقریبا حجم آن دوبرابر شود )
شکلات آب شده رو به مایع اظافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شود .
مواد پودریمون رو باهم الک میکنیم (آرد،بیکینگ پودر ، پودر کاکائو ) و طی دو مرحله رو مایع تخم مرغ میریزسم و مخلوط میکنیم .
نیازی نیست با لیسک مخلوط کنید ک پف تخم مرغها نخوابه چون نیازی نیست پف دار باشه اگه دوستدارید کیکتون پف دار بشه میتونید با لیسک مخلوط کنید که پف تخم مرغها نخوابد .
قالبتون رو چرب کنید
قالبتون میتونه گرد و مربع باشه
فر را از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .
مواد را داخل ظرف بریزید و حدود ۳۵ دقیقه اجازه بدید پخت کیک کامل بشه (با خلال دندان تست کنید مایع کیک به بدنه خلال دندان باید بچسبد کیک براونی حالت چسبنده دارد)
اجازه بدید خنک بشه و بعداز قالب خارج کنید .
داخل یخچال نگهداری نکنید چون کیکتون سفت میشه .
نوش جانتون امیدوارم از پست امشب خوشتون اومده باشه
مواد اولیه و قالب رو میتونید از فروشگاه ماهک خریداری کنید