دسته‌بندی نشده

طرز تهیه باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین

طرز تهیه باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین ممکن است در شهرهای مختلف ایران فرق داشته باشد. بیشترین مواقعی که باسلوق سرو می‌شود در روزهای سرد زمستانی یا در مراسمات خاص مانند شب یلدا و عید نوروز است. از قدیم باسلوق به رنگ‌های زرد و سفید تهیه می‌شود، اما امروزه با افزودن رنگ‌های طبیعی می‌توانید باسلوق را در رنگ‌های متفاوت مشاهده کنید.

طرز تهیه باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین

طرز تهیه باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین

در طرز تهیه باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم:

  • 10 عدد مغز گردو
  • 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • 1 فنجان نشاسته گندم
  • 2 فنجان آب
  • 1 یا دو قاشق غذاخوری گلوکز مایع (اختیاری)
  • 1 و نیم فنجان شکر
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • 4/1 قاشق چایخوری پودر هل
  • 3/1 فنجان آب سرد
  • 2/1 فنجان گلاب
  • 25 گرم کره
  • پودر نارگیل در صورت نیاز
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کبه عربی

 دستور تهیه  

هشت مرحله طرز تهیه باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین به‌صورت زیر است:

مرحله اول

برای تهیه باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین، پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید، سپس آب سرد را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بافت ژلاتین شنی مانند شود.

 

مرحله دوم

در ظرف دیگری، نشاسته گندم را با آب مخلوط کنید و سپس ترکیب کنید. وانیل و پودر هل را به نشاسته اضافه کنید. همه این ترکیبات را هم بزنید و کنار بگذارید.

 

مرحله سوم

تابه را بردارید و روی حرارت کم بگذارید. سپس، این ترکیب را از صافی رد کنید و آن را در تابه بریزید. در مرحله بعد، ترکیب نشاسته را به مدت 30 دقیقه هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.

مرحله چهارم

شکر را به همراه گلاب به ترکیب نشاسته گندم اضافه کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا مایع یکدستی به‌دست آید. سپس، پودر ژلاتین را به تابه اضافه کنید و ترکیب کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بستنی حصیری

 

مرحله پنجم

در این مرحله کره را به ترکیب نشاسته گندم اضافه می‌کنیم، سپس آنقدر هم می‌زنیم تا کره ذوب شود. گلوکز مایع را به ترکیب نشاسته گندم اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

 

مرحله ششم  

وقتی باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین نباید زیاد آبکی شود، از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. ترکیب باسلوق را در کیسه شیرینی بریزید و یک ظرف مناسب انتخاب کنید.

 

مرحله هفتم

پودر نارگیل را در این ظرف بریزید و کنار بگذارید. سپس، پوست گردو را جدا کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

 

مرحله نهم

حالا باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین را بر روی گردو می‌ریزیم و پودر نارگیل را روی همه مواد پخش می‌کنیم.

طرز تهیه باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین

نکات مهم

  • برای تهیه باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین به دو ساعت زمان نیاز داریم.
  • اگر طبق دستور تهیه عمل نکنید، مزه باسلوق خوشمزه نخواهد شد. یکی از دلایلی که مزه باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین خوب نمی‌شود این است که آن را روی حرارت بالا می‌پزیم. اگر مواد را روی حرارت بالا هم بزنید، مزه خام و بوی مواد از بین نمی‌رود و چون نشاسته گندم خام می‌ماند، باسلوق مزه خوبی پیدا نمی‌کند. برای تهیه این شیرینی خوشمزه وقت کافی بگذارید تا از خوردن آن لذت ببرید.
  • اگر می‌خواهید باسلوق با رنگ‌های متنوع تهیه کنید، می‌توانید از پودر ژلاتین با رنگ‌های متفاوت استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *