طرز تهیه اوتمیل بسیار آسان است و پس از یاد گرفتن آن حتماً برای صبحانه از آن استفاده خواهید کرد. با خوردن این صبحانه عالی برای انجام کارها انرژی خواهید داشت و تا مدت زمان زیادی احساس سیری میکنید. خوشبختانه اوتمیل را بهراحتی میتوانید تهیه کنید، فقط به کمی صبر و خلاقیت نیاز دارید.
طرز تهیه اوتمیل
من همیشه اوتمیل رو با شیر درست میکنم چون هم طعم اوتمیل رو تغییر میدهد و هم باعث میشود اوتمیل حالت خامه مانندی داشته باشد. اگر میخواهید اوتمیلتان غلظت بیشتری داشته باشد، مقدار شیری که استفاده میکنید رو کم کنید. در طرز تهیه اوتمیل نیازی به نمک و کره نیست، اما برای اینکه طعم اوتمیل بهتر بشه میتوانید از نمک و کره هم استفاده کنید.
در طرز تهیه اوتمیل باید تا میتوانید خلاقیت داشته باشید! من ترجیح میدهم در دو مرحله از مواد استفاده کنم.
ابتدا در یک ظرف قبل از اینکه اوتمیل آماده شود، چیزهایی مانند کره بادامزمینی و پنیر رو با هم ترکیب میکنم- این ترکیبات وقتی ذوب میشوند طعم عالی پیدا میکنند.
در مرحله بعد از توتهای خشک یا تازه بعد از آماده شدن اوتمیل استفاده میکنم. شما هم میتوانید خلاق باشید و از هر چیزی که بهنظرتان طعم عالی به اوتمیل میدهد استفاده کنید. ببینیم مواد لازم برای طرز تهیه اوتمیل چیها هستند:
مواد لازم:
- نصف فنجان جو دوسر
- یک فنجان شیر
- 4/1 قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری کره ذوب نشده
- در صورت تمایل مواد مخلوط
دستور تهیه
- جو، شیر، نمک و کره را در یک ظرف بریزید و روی شعله با حرارت ملایم بپزید.
- مواد را هم زنید تا شروع به حباب کردن کند و جو دوسر نرم شود. حباب کردن مواد باید 5 دقیقه طول بکشد و مواد کمی غلیظ و کرمی مانند شود. اگر میخواهید اوتمیل رقیقی داشته باشید، کمی آب یا شیر به آن اضافه کنید.
- مخلوطی که خودتان دوست دارید را داخل اوتمیل بریزید. شکر، پودر کاکائو و کره بادامزمینی طعم عالی به اوتمیل میدهند. برای خوشطعمتر شدن اوتمیل میتوانید از پنیر هم استفاده کنید.
- در انتها، مواد را داخل ظرفی بریزید و روی آن را با توتها خشک، آجیل و یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید.
ایدههای عالی برای تاپینگ اوتمیل
اضافه کردن تاپینگ بر روی اوتمیل طعم آن را فوقالعاده میکند. همچنین استفاده از میوهها باعث میشود تا اوتمیل فیبر بیشتری داشته باشد. همچنین میتوانید از مغزدانههای بدون نمک هم استفاده کنید تا چربیهای سالم را دریافت کنید.
میوه
میوههای خشک (مانند کشمش، قرهقاط، گیلاس یا زردآلوی خرد شده یا خرما)
توتهای تازه یا منجمد
سس سیب
انواع مربا
موز یا سیب خرد شده
آجیل یا دانه
بادام، گردو، فندق، پسته، بادامزمینی یا کره بادامزمینی
دانه کنجد، تخم کتن یا دانه چیا
شیرینکنندهها
شربت افرا
شکر قهوهای
عسل
ادویهها
دارچین
زنجبیل
هل
eatingwell – The Right Way to Prepare Oatmeal and 5 Tips for Making It Better