ما همه طرز تهیه انچیلادا را هوس می کنیم. چیز خوبی که آنها خیلی آسان هستند! اگر زمان کافی پیدا کردید ، می توانید سس انچیلادای خود را تهیه کنید. (شما بهتر است ما را نیز باقیمانده پس انداز کنید!)
طرز تهیه انچیلادا
4 سرویس
زمان قبل:
0 ساعت 20 دقیقه
زمان کل:
0 ساعت 50 دقیقه
عناصر
1 قاشق غذاخوری. روغن زیتون اضافی
1/2 پیاز زرد ، خرد شده
1 عدد فلفل قرمز ، خرد شده
2 سیر میخک ، چرخ کرده
1 قاشق چایخوری. زیره
1 (10 اونس) می تواند سس انچیلادا را قرمز کند
1 (8 اونس) می تواند گوجه فرنگی را خرد کند
3 ج مرغ پخته ، خرد شده
2 ج خرد شده مونتری جک ، تقسیم شده است
2 ج خرد شده چدار ، تقسیم شده است
1/4 c. cilantro تازه خرد شده ، به علاوه چیزهای بیشتری برای تزئین
نمک کوثر
12 عدد تورسیل ذرت
مشروبات کسب شده توسط کاسنی
طرز تهیه انچیلادا
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه. در یک ظرف بزرگ ضدعفونی روی حرارت متوسط ، روغن گرم کنید. پیاز و فلفل را اضافه کرده و بپزید تا پیاز 5 دقیقه نرم شود. سیر و زیره را اضافه کرده و بپزید تا معطر شود ، 1 دقیقه. سس انچیلادا و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و بپزید تا گرم شود ، 2 تا 5 دقیقه. 1/2 فنجان این سس را برای صاف کردن انکیلادها کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط ، مرغ ، 1 فنجان مونتری جک ، 1 فنجان چدار و سیرانترو را با هم مخلوط کنید. 1 فنجان مخلوط سس enchilada و پرتقال را اضافه کنید تا ترکیب شود. فصل با نمک. یک قاشق غذاخوری کوچک از مخلوط مرغ را در وسط 1 قاشق مرباخوری اضافه کنید ، سپس رول کنید و درز را در قسمت قابلمه سس انچیلادا قرار دهید. تکرار کنید با تورتیلا باقی مانده.
سس انچیلادای ذخیره شده 1/2 فنجان را در بالا پخش کرده و با پنیر باقی مانده بپاشید. پخت 10 دقیقه یا تا زمانی که پنیر حباب شود و ذوب شود. با کتانترو سرو کنید و سرو کنید.