طرز تهیه املت ایتالیایی مناسب کسانی است که عاشق غذای سریع و آسان هستند. من خودم به چند دلیل این املت را به املتهای دیگر ترجیح میدهم، اولاً به جای کره از روغن زیتون استفاده میکنیم، دوماً تخممرغها را باید خیلی سریع پخت که باعث خوشمزه شدن آن میشود.
طرز تهیه املت ایتالیایی
در طرز تهیه املت ایتالیایی به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم:
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 عدد تخممرغ
- 1 قاشق غذاخوری پنیر بُز (خرد شده)
- 2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- نمک دریایی و فلفل سیاه برای مزه دار کردن
دستور تهیه
طرز تهیه املت ایتالیایی سه مرحله است که عبارتند از:
مرحله 1
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط حرارت دهید. تخممرغها را هم داخل تابه بزرگ بریزید؛ تخممرغها حباب میکنند و فوراً سفت میشوند.
مرحله 2
با کاردک پلاستیکی لبههای املت را برگردانید و تابه را طوری کج کنید که تخممرغ پخته نشده زیر لبهها بروند. پختن را ادامه دهید و لبههای املت را برگردانید و دوباره تابه را کج کنید تا املت کاملاً بپزد. در این مرحله از طرز تهیه املت ایتالیایی به یک الی دو دقیقه زمان برای پخت نیاز داریم. بعد از این مرحله تابه را از روی حرارت بردارید و تخممرغ آبکی را روی همه جای املت پخش کنید.
مرحله 3
روی املت، پنیر بز، 1 و 2/1 قاشق چایخوری پیازچه، نمک دریایی و فلفل سیاه را بپاشید. به آرامی یک لبه املت را برگردانید و 3/1 املت را به وسط بر روی پنیر و پیازچه تا کنید. 3/1 بقیه املت را هم به وسط املت تا کنید.
منبع:
allrecipes – Simple Italian Omelet