نه به “سوزاندن شاخ خودم” بلکه بیش از یک بار به من گفته شده است که من بهترین تخم مرغهای خرد شده در تاریخ تخم مرغهای خرد شده را می سازم. من از کلاس کلاس اقتصاد دبیرستان دبیرستان روش پیمایشی خود را اصلاح کردم … آیا آنها حتی آن کلاس را ارائه نمی دهند؟ … جایی که من برای اولین بار یاد گرفتم که چگونه لبه های آشپزی را از بیرون بکشید (جزئیات زیر). این نکته ساده ، به همراه چند مورد دیگر که من در این راه یاد گرفته ام ، هر بار به یک روش بی عیب و نقص تبدیل شده برای یک اسکرامبل ناخوشایند. تقریباً هر روز صبح برای خوردن صبحانه تخم مرغ های خرد شده می خوریم ، بنابراین وقت کافی برای اصلاح این روش داشتم. من مشتاق هستم که آن را با شما به اشتراک بگذارم!
ممکن است شما فکر کنید: “همه می دانند که چگونه تخم ها را تقلا کنند.” درست است ، هر کسی می تواند تخم مرغ را خرد کند ، اما ساختن یک تقلا و کرکی مرطوب ، کمی شکل هنری است. من واقعاً تخم مرغهای چسبناک ، لاستیکی یا قهوه ای را ناراحت می کنم. بنابراین بسیاری از شام ها و غذاهای لذیذ به این روش خدمت می کنند ، این بدان معناست که من به ندرت برای صبحانه بیرون می روم. چرا وقتی اسکرامبل خوشمزه در خانه کاملاً آسان است (و از راه ارزان تر) ، چرا باید؟ چگونه است!
شرح
روشی برای پختن تخم مرغهای خرد شده ، کرکی ، مرطوب ، طعم دهنده و یکدست. هر بار با چند نکته ساده نتایج عالی کسب کنید.
عناصر
4 تخم بزرگ
1 قاشق غذاخوری شیر کامل یا آب
پنیر خرد شده یا خرد شده ، اختیاری
نمک و فلفل
اسپری روغن بدون پخت و پز ، روغن زیتون ، یا کره ، یا ترکیبی
متعارف ایالات متحده – متریک
یادداشت های دستور العمل
شما همچنین به شما نیاز خواهید داشت: کاسه ، چنگال یا شلاق ، یک مهارت غیر برقی متوسط
دستورالعمل ها اسکرامبل
این دستور العمل باعث می شود 2 وعده ، 2 عدد تخم مرغ (4 عدد) ، در یک مهارت غیر سایز متوسط. در تجربه من 4 عدد تخم تمایل دارد که بتوانید با یک مهارت متوسط متوسط استاندارد مقابله کنید و به طور مساوی تقلا کنید. برای یک مهارت کوچک ، هر بار 2 عدد تخم مرغ را امتحان کنید. اگر یک مهارت بسیار بزرگ (بیش از 11 “) دارید ، یک بار 6 عدد را امتحان کنید. همیشه برای داشتن بهترین نتیجه از یک مربی با پوشش غیر استیک یا یک تابه چدن خوب استفاده کنید.
بیایید لحظه ای در مورد کیفیت تخم مرغ صحبت کنیم. می توانید هر تخم مرغ را خرد کنید و با یک تقلا مناسب به بیرون بیایید ، اما اگر می خواهید همه چیز را به سطح دیگری برسانید ، حتما مرغ هایی که تخم های شما را گذاشته اند مرتفع شده و مرتفع شوند و فضای زیادی برای پرسه زدن و علوفه به آنها داده شود. تخم های مرتع شده مرتعی با زرده های زرد روشن و مغذی تر ، خوش طعم تر هستند. سعی کنید از بازار کشاورز محلی ، فروشگاه مواد غذایی سالم و یا حتی همسایه خود با مرغ دیدن کنید تا ببینید آیا می توانید در تخم مرغ تازه مزرعه نتیجه بگیرید.
اگر قصد اضافه کردن پنیر به تخم مرغهای خود دارید ، حتما پنیر خرد شده / آماده شده و کنار بگذارید تا بتوانید سریع آن را به ماهیتابه اضافه کنید. ماهر خود را روی اجاق گاز قرار دهید و گرما را روشن کنید. گرما را در جایی بین کم و متوسط قرار می دهم ، بنابراین گرم می شود اما خیلی گرم نمی شود.
پیش گرم کردن مهارت غیر استیک.
ضمنا تخم مرغهای خود را آماده کنید. آنها را با یک قاشق غذاخوری آب یا شیر ، مقداری نمک و فلفل در یک کاسه خرد کنید. من تقریباً 1/8 قاشق غذاخوری نمک و یک فلفل دلمه استفاده می کنم. ممکن است کم و بیش مطابق سلیقه استفاده کنید. در صورت عدم تحمل لبنیات یا طعم شیر را دوست ندارید می توانید از آب استفاده کنید. من شخصاً عاشق راهی هستم که شیر باعث افزایش طعم تخم مرغ می شود.
تخم ها درون یک کاسه بزرگ مخلوط می شوند.
با استفاده از یک چنگال یا یک شلاق بزنید تا تخم مرغ ها را به آرامی به مدت 30-60 ثانیه ضرب کنید ، مطمئن شوید که تخم ها کاملاً شکسته شده و به خوبی با شیر و چاشنی ها مخلوط شده اند. در اینجا از کمی چربی آرنج استفاده کنید ، هر چه بیشتر آن را شلاق بزنید بهتر است.
تخم مرغ ها را در یک کاسه مخلوط می کردند.
آبگرمکن گرم خود را به آرامی چرب کنید و سطح آن را با یک لایه نازک روغن یا کره (یا ترکیبی از روغن و کره) پوشش دهید. در صورت استفاده از روغن پاشش ، احتیاط کنید و آن را از هرگونه شعله باز گاز دور نگه دارید.
چربی یک گرمکن غیر از پیش گرم شده گرم کنید.
تخم مرغ ها را درون ماهیتابه بریزید. گرما را در حد متوسط و متوسط پایین نگه دارید ، شما نمی خواهید آن را در اینجا عجله کنید – اگر ماهی خیلی داغ باشد تخم ها خیلی سریع پخته می شوند و لاستیک می شوند. هنگامی که تخم مرغ ها را در آن ریختید بلافاصله شروع به پختن می کنند. با استفاده از اسپاتول (من از یك اسپاتول چوبی یا سیلیكونی استفاده می كنم تا به پوشش غیر صاف تابه من آسیب نرساند) ، لبه های بیرونی پخته شده را به سمت مرکز تخم ها بکشید. تخم مرغ های پخته نشده منطقه شما را به عقب برگرداند. اگر پنیر را اضافه می کنید ، اکنون زمان آن رسیده است که آن را درون ماهیتابه بریزید. این کار باعث می شود تا زمان کافی پنیر در تخم ها ذوب و ادغام شود.
تخم مرغ پخته شده را به آرامی با فشار دادن به وسایل ماهرانه فشار دهید.
اسپاتول ها را به دور لبه ماهی حرکت دهید ، لبه های پخته شده را به سمت مرکز بکشید و مجدداً سیل بزنید. تخم مرغهای پخته شده پخته شده در مرکز مهارت جمع می شوند.
تخم مرغ پخته شده را روی خودش می پوشاند.
در یک نقطه معینی ، تخم مرغ های پخته شده دیگر جاری نمی شوند و تقلا همه در مرکز مهارت جمع می شود ، اما هنوز هم از نظر بافت کمی آفتاب است. شروع به شکستن تقلا کنید. به سرعت نواحی پنهان شده را چرخانده و تقلا را حرکت دهید تا مطمئن شوید که تمام سطوح به طور یکنواخت پخته می شوند. هرگز یک سطح را بیش از حد طولانی در تماس با ماهر نگذارید یا آن را خسته شوید.
تخم مرغ های تقلا تقریبا آماده است.
هنگامی که تخم مرغ ها 90٪ پخته می شوند ، حرارت را خاموش کنید. وقتی تخم مرغ ها تمام شد فوراً سرو کنید. تخم مرغهای کاملاً پخته شده کاملاً مرطوب و بدون آب و هوای بدون لبه های واضح و قهوه ای هستند. این روش ممکن است کمی تمرین کند ، اما بسیار ساده است. با گذشت زمان ، شما نیز تخم های خرد شده و کرکی مرطوب ، تهیه و سرو می کنید!
طرز تهیه تخم مرغ های کرکی و مرطوب – یک روش برای پختن تخم مرغ های کرکی ، مرطوب ، طعم دار و به طور یکنواخت پخته شده است. هر بار با چند نکته ساده نتایج عالی کسب کنید.
ارزش غذایی
طرز تهیه تخم مرغ های کرکی و مرطوب را از بین ببرید
مقدار در هر خدمت
کالری 147 کالری از Fat 81
٪ ارزش روزانه*
9g14٪ چربی
چربی اشباع 3g19٪
کلسترول 372mg124٪
سدیم 145mg6٪
پتاسیم 138mg4٪
کربوهیدرات 1g0٪
پروتئین 12g24٪
ویتامین A 540IU11٪
کلسیم 64mg6٪
آهن 1.7mg9٪
* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.