دسته‌بندی نشده

طرز تهیه استانبولی پلو

طرز تهیه استانبولی ترکیبی خوشمزه از برنج ، گوشت گاو ، رب گوجه فرنگی و سیب زمینی است. برخی می گویند که نام آن از نوع سیب زمینی ها استفاده شده است که در دستور العمل اصلی مورد استفاده قرار گرفته و به آنها استانبول گفته می شود. اما می توانید از هر نوع دیگری سیب زمینی استفاده کنید و به همان اندازه خوشمزه خواهد بود.

استانبولی پلو مثل: انار پلو، ته چین مرغ، خورشت آلو اسفناج و یا اناربیج جزو غذا های پر طرفدار و البته خوشمزه است با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه استانبولی پلو.

طرز تهیه استانبولی از یک منطقه به منطقه دیگر یا حتی از یک خانواده به خانواده دیگر متفاوت است. برخی خانواده ها آن را تنها با برنج و گوجه فرنگی درست می کنند ، برخی از آنها سیب زمینی را به آن اضافه می کنند و برخی خانواده ها گوشت و لوبیا سبز را به آن اضافه می کنند. در خانواده ما نوعی با لوبیا سبز و گوشت به نام لوبیا پولو و یکی با سیب زمینی استامبولی پولو نام دارد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورشت قیمه

غذاهای جانبی عالی برای سرو با تهیه استانبولی عبارتند از ماست خیار (ماست و خیار) یا ترشی مثل ترشی کالام (کلم قرمز ترشی)

صرفه جویی

دستور العمل های نوع دستور العمل های گوشت گاو
غذاهای اصلی دوره
خدمت
4 نفر
زمان آماده سازی
30 متر
زمان پخت
1 ساعت 0 متر
عناصر
2 فنجان برنج دانه بلند (برنج باسماتی)
1 پیاز متوسط ​​، تفت داده شده
1 پیمانه گوشت گاو زمینی
3 سیب زمینی متوسط
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی * یا 6 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری زردچوبه
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
½ قاشق چای خوری نمک (برای گوشت)
1 قاشق چایخوری نمک (برای برنج)
¼ قاشق چایخوری زعفران زمینی را در 4 قاشق غذاخوری آب داغ حل کنید
½ قاشق چایخوری فارسی مشاوره * اختیاری
اب
روغن سبزیجات
دستورالعمل ها
2-3 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بیش از حرارت متوسط ​​گرم کنید و پیازهای خرد شده را صاف کنید تا نرم شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سالاد شیرازی

گوشت گاو را اضافه کرده و هم بزنید تا کمی قهوه ای شود.

نمک ، زردچوبه ، فلفل و آدیای فارسی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و مکعب کنید. آنها را به قابلمه اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید.

رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مدت 2-3 دقیقه با گوشت و سیب زمینی خوب مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بپزد ، سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

در یک قابلمه ، 6 فنجان آب را روی حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید. برنج را درون آب جوش بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا غلات از قسمت خارج نرم و در وسط آن سخت شود.
پس از آماده شدن برنج ، آن را در یک لکه تخلیه کنید و با آب خنک بشویید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قیساوا یک صبحانه کامل و مقوی

قابلمه را دوباره روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و 2 قاشق غذا خوری روغن اضافه کرده و یک لایه برنج اضافه کنید.

سپس با مقداری گوشت و سس سیب زمینی لایه بریزید و نیمی از آب زعفران را اضافه کنید.

پایان لایه برنج و سس را با یک لایه برنج ادامه دهید. نیمی دیگر از آب زعفران را در قسمت بالا اضافه کنید.
گرما را کاهش دهید ، درپوش را بپوشانید و حدود 45-60 دقیقه بپزید.

در یک بشقاب را با برنج ترد از ته دیگ (تادیگ) سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *