طرز تهیه آفوگاتو نوعی دسر آسان ایتالیایی است که شاید باور نکنید که فقط با دو ترکیب ساده درست میشود! با اینکه آفوگاتو خیلی خوشمزه است و ممکن است فکر کنید تهیه آن زمان زیادی را از شما خواهد گرفت، اما اینطور نیست و درست کردن آ فقط چند ثانیه طول میکشد. آفوگاتو در زبان ایتالیایی به معنای غرق شدن است و چون در این دسر بستنی در قهوه غری میشود این نام را بر روی این دسر گذاشتهاند. وقتی قهوه داغ روی بستنی ریخته میشود فوراً ذوب میشود و کف غلیظی بر روی آن تشکیل میشود.
طرز تهیه آفوگاتو
در طرز تهیه آفوگاتو فقط به دو ترکیب ساده نیاز داریم:
مواد لازم
2 اسکوپ بستنی وانیلی
2 شات اسپرسو یا قهوه دمکرده فوری
دستور تهیه
- دو اسکوپ بستنی را در لیوان سرو بریزید.
- خرده شکلات یا هر نوع تاپینگی که دوست دارید را روی بستنی بریزید.
- دو شات اسپرسوی داغ یا قهوه فوری را روی بستنی بریزید و فوراً میل کنید.
بهترین بستنی برای آفوگاتو کدام است؟
من همیشه در طرز تهیه آفوگاتو از بستنی وانیلی استفاده میکنم چون این بستنی همه جا یافت میشود، اما آفوگاتو سنتی با جلاتوی وانیلی تهیه میشود. بنابراین اگر میخواهید تجربه خوردن آفوگاتوی ایتالیایی را داشته باشید، میتوانید اسپرسو را روی جلاتو بریزید و تماشاگر جادویی باشید که اتفاق میافتد.
تاپینگهای بستنی قهوه آفوگاتو
برای تاپینگ میتوانید از هر چیزی استفاده کنید. حتی میتوانید تاپینگ را حذف کنید و آفوگاتو را فقط با بستنی و قهوه درست کنید، اما اگر عاشق ماجراجویی هستید و یا واقعاً میخواهید کسی را با خوردن آفوگاتو به هیجان بیاورید، این تاپینگها را امتحان کنید:
- سس کارامل
- سس شکلاتی
- خرده شکلات
- پودر شکلات
- بیسکوییت
- نمک دریایی
- فندق یا پسته خرد شده
بهترین ترکیبات طعم آفوگاتو
- بستنی وانیلی، خرده شکلات، اسپرسو
- بستنی زعفرانی وانیلی، سس کارامل، پودر پسته، اسپرسو
- بستنی زعفرانی وانیلی، سس شکلاتی، نمک دریا، اسپرسو
آیا میتوان آفوگاتو را از قبل تهیه کرد؟
میتوانید بستنی را در لیوان سرو بریزید و حتی تاپینگ را هم روی بستنی بریزید و روی لیوان را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. اما برای این دسر، قهوه را باید قبل از سرو روی بستنی بریزید. میتوانید بستنی را از فریزر دربیاورید و قهوه را روی آن بریزید. اگر اسپرسو یا قهوهتان خیلی داغ است، آن را روی بستنی بریزید و بهطور مستقیم در اطراف لیوان نریزید، چون ممکن است لیوان بشکند.
https://natashaskitchen.com/affogato-recipe/