این آبگوشت سه سوته برای روزایی که کار دارید یا بیرون شاغلید و فرصت نمیکنید خیلی عالیه و تو این هوا در عرض یک ساعت و ده دقیقه بهترین آبگوشت رو دارید.
آبگوشت مثل: بریانی، فسنجون، خورشت کرفس، قورمه سبزی و آش جو جزو غذاهای اصیل ایرانی حساب می شود.
البته من از اون دسته ام که همیشه معتقدم غذا باید با حرارت ملایم جا بیافته بخصوص آبگوشت و خورشت
مواد لازم برای شش نفر
گوشت گوساله : یک کیلو
چربی چرخ شده یا ریز شده : ۸۰ گرم
روغن مایع : دو قاشق غذاخوری
نخود : دو پیمانه سرپر از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید
رب گوجه . ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ریز نگینی : یک عدد درشت
لیمو عمانی : یک عدد
نمک : حدود یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و قرمز . از هرکدام یک قاشق چایخوری
ادویه آبگوشت : در دو مرحله اضافه بشه دو قاشق چایخوری به همراه خیلی کم زعفران سابیده
چربی و روغن مایع رو داخل قابلمه زودپز بریزید کمی که آب شد پیاز رو اضافه کنید سبک که شد گوشت و یک قاشق غذاخوری زردچوبه رو بهش اضافه کنید به همراه نخود و رب گوجه
آب جوش رو بهش اضافه کنید حدود دو بند روی انگشت روی نخود رو بگیره کافیه چون داخل زودپز آب بخار نمیشه ۵۰ دقیقه زمان بدید و بعد باز کنید و سیب زمینی و نمک و لیمو عمانی که از قبل نیم ساعت داخل آب جوش گذاشتید بهش اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدید
اگه گوشت دیر پز بود قبل اضافه کردن نخود ۲۰ دقیقه گوشت رو داخل زودپز بپزید بعد نخود رو اضافه کنید و مجدد مراحل بالا رو انجام بدید
نخود رو حتما ۲۴ ساعت قبل خیس کنید
حتما آب جوش اضافه کنید
ادویه مخصوص آبگوشت و خیلی کم پودر دارچین رو در آخر بهش اضافه کنید عطروطعمشو بینظیر میکنه
هر سوالی داشتی در خدمتم
نوش جان