دسته‌بندی نشده

طرز تهیه گز

سلام اگه دوست دارید که خوشمزه ترین گز زندگی تون رو درست کنید با من همراه باشید با گز

طرز تهیه گز
مواد لازم:
شکر: ۱ لیوان سرخالی
آب: ۱/۴ لیوان
گلاب یا عرق بیدمشک: ۱/۴ لیوان
گلوکز بی رنگ: نصف لیوان
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد ب دمای محیط رسیده
مغزه‌جات: ب میزان دلخواه
آرد سفید: کمی

طرز تهیه
ابتدا شکر، آب و گلاب رو روی حرارت ملایم‌ میذاریم‌ تا شکر حل بشه‌.

بعد گلوکز رو بهش اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم و بین دو انگشتمون چک می‌کنیم وقتی نخ داد آمادست.‌میذاریم‌روی بخار کتری.

حالا سفیده‌ها رو می‌زنیم تا پف کنه و سفید رنگ‌ بشه به صورتی که وقتی برمی‌گردونیم چیزی نریزه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه رامن خانگی راحت و آسان

سه ق شهد رو به سفیده‌ها اضافه می‌کنیم‌ و هم‌ می‌زنیم.

همه سفیده رو به شهد اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم‌ ده دقیقه با همزن می‌زنیم.

ادامه کار رو با لیسک انجام‌میدیم. نیم‌ساعت الی چهل دقیقه مرتب باید هم بزنیم تا ته نگیره. وقتی مثل فیلم شد زیر گاز رو خاموش می‌کنیم و مغزه‌ها رو اضافه می‌کنیم.

کف ظرف رو آردپاشی می‌کنیم و بلافاصله گز رو داخلش پهن‌ می‌کنیم روش رو کمی آرد می‌ریزیم و سه چهار ساعت می‌گذاریم داخل یخچال .

حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

 

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک مرغ

گز آردی
مواد لازم :
شكرا لیوان
گلاب۱/۲ لیوان
گلوکز۱/۲لیوان
سفیده ی تخم مرغ ۲ عدد
مغز پسته ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم تست شده
اردبرای پوشش دادن گز به مقدار لازم

طرزتهیه : اول شربت رودرست کنین، شکروگلاب رو بذارین روي حرارت ملایم وهم بزنین تاشکرحل بشه، وقتي شکرحل ومایع داغ شد، گلوکزرو اضافه کنین وصبرکنین تاریزجوش بشه وکمي غليظ بشه،کمي ازشهدروبین دو انگشت تست
کنین ،وقتي کشدارونخی شدامادست ويايك قطره داخل آب سردبندازین، اگر حل نشه شربت امادست.
شربت رو بذارین روي بخارکتري تاسردنشه. سفیده روباهمزن بزنین تاسفت بشه واز ظرف نریزه، (تیغه ي همزن
تميزوسفیده عاري ازحتي يك ذره زرده باشه) وقتی سفیده سفت شد، بذارین روي حرارت خیلی ملایم (چون گززود میسوزه) وشربت رو کم کم اضافه و مخلوط کنین، تا 1دقیقه باهمزن
وروي حرارت بزنین. بعدازاین زمان مواد روداخل تابه ریختم ومرتب هم زدم، خدود۱۰ دقیقه موادزماني امادست که وقتي قاشق ته تابه میزنیم ته ظرف تمیزمیشه (مثل حلوا) ووسط ظرف جمع میشه، حواستون باشه که ته
نگیرہ ،حالا پسته ویا بادام ویاگردورواضافه کنین ومخلوط کنین
ته قالب ویاظرف پیرکس روارد بپاشین ومواد گزرو بریزین روي موادروهم
اردبپاشین ومرتب کنین وبذارین یخچال تا خودش رو بگیره (1 ساعت) میتونین گزروداخل خونه ي هاي مافین درست کنین ویا با کاتر، مدل
سکه اي بزنین.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بسبوسه با خامه رو حتماً باید امتحان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *