دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک کاسترد خوشمزه و جادویی

طرز تهیه کیک کاسترد که از یک لایه کیک شیفون و یک لایه کاسترد تشکیل شده است، بسیار آسان است و به‌راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. واقعاً اسم این کیک را باید سحرآمیز بنامند. مخلوط کاسترد از تخم‌مرغ، شیر تبخیر شده، عصاره وانیل و شیر غلیظ شده تشکیل شده است. می‌توانم اعتراف کنم که این کیک بهترین کیک برای مهمانی‌های دوستانه و خانوادگی است.

 

طرز تهیه کیک کاسترد

طرز تهیه کیک کاسترد خوشمزه و جادویی

در طرز تهیه کیک کاسترد سه لایه کیک نیاز داریم که به ترتیب به مواد لازم آن اشاره می‌کنیم:

مواد لازم

مواد لازم را به راحتی می‌توانید تهیه کنید و در هر آشپزخانه‌ای یافت می‌شود:

 مواد لازم برای تهیه کارامل

  • 4 قاشق غذاخوری شکر سفید

مواد لازم برای لایه کاسترد

  • 6 عدد زرده تخم‌مرغ (تخم‌مرغ‌ها بزرگ باشند)
  • 1 پاکت (300 میلی‌لیتر) شیر غلیظ شده شیرین
  • 1 پاکت (345 میلی‌لیتر) شیر تبخیر شده

مواد لازم برای لایه کیک شیفون

  • 3 عدد زرده تخم‌مرغ (تخم‌مرغ‌ها بزرگ باشند)
  • 1/4 فنجان شکر
  • 1/4 فنجان شیر
  • 1/4 فنجان روغن کانولا
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 1 فنجان آرد چند منظوره
  • 1 و نیم قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 3 عدد سفیده تخم‌مرغ‌ (تخم‌مرغ‌ها بزرگ باشند)
  • 1/4 فنجان شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار
این رو هم درست کن(کلیک کن):   تارت سیب با روغن مایع

دستور تهیه

طرز تهیه کیک کاسترد شامل مراحل زیر است:

طرز تهیه کارامل کیک

  1. 4 قاشق غذاخوری شکر را به یک تابه گرد کیک 9 اینچی اضافه کنید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید شکر به مایع تبدیل شود.
  2. تابه را کمی بچرخانید طوری که سطح داخلی تابه پر از این مایع شکر شود.
  3. وقتی مایع به رنگ کهربایی درآمد، زیر حرارت را خاموش کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
  4. اجازه دهید کارامل سرد شود.

طرز تهیه لایه کاسترد

  1. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه، به آرامی زرده تخم‌مرغ، شیر غلیظ شده و شیر تبخیر شده را هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.
  2. مواد را از صافی رد کنید و روی کارامل سفت شده در تابه بریزید و بقیه مواد را دور بریزید.
  3. تابه گرد را روی تابه لبه‌دار گرد بگذارید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ گشنیز

طرز تهیه کیک شیفون

  1. در یک کاسه، آرد، بکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. در ظرف دیگری، زرده تخم‌مرغ و شکر را اضافه کنید. با استفاده از یک همزن مواد را خوب هم بزنید تا رنگ آن روشن شود و ترکیب حاصله کمی کف‌دار شود.
  3. ترکیب آرد را به ترکیب زرده تخم‌مرغ اضافه کنید و از همزن برای هم زدن استفاده کنید تا خمیر صاف و یکدستی به‌دست آید. خمیر باید غلیظ باشد.
  4. در ظرف میکسر، سفیده تخم‌مرغ و کرم تارتار را هم بزنید. وقتی مخلوط نرمی به دست آمد، به تدریج 1/4 فنحان شکر را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
  5. با استفاده از یک کاردک پلاستیکی، 1/3 سفیده تخم‌مرغ هم زده شده را به خمیر اضافه کنید. مرنگ باقی مانده را طی دو مرحله به تدریج به خمیر اضافه کنید.
  6. در نهایت، خمیر را به آرامی روی کاسترد در تابه گرد بریزید و روی خمیر را صاف کنید. تابه بزرگتر را تا حدود 2 اینچ آب پر کنید. قرار است با این آب بخار درست کنیم.
  7. به آرامی این تابه (قالب) را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 60 دقیقه بپزید. وسط کیک باید کاملاً پخته شده باشد. تابه گرد را از آب بردارید. این تابه را روی سیمی توری قرار دهید تا کاملاً سرد شود.
  8. لبه‌های کیک را به کمک چاقو ببرید. سپس یک بشقاب سرو لبه‌دار را آماده کنید و کیک را روی آن برگردانید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک خرمالو

https://www.womanscribbles.net/custard-cake/

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *