دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کرم کارامل

اگر دوست دارید که یک کرم کارامل خیلی خوشمزه و ساده درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه کرم کارامل

در پست های قبلی باهم دسر شارلوت، چیز کیک انار یلدایی، مسقطی و کیک ماست درست کردیم و حالا با من همراه باشید با طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه.

طرز تهیه کرم کارامل
مواد لازم:
۳ قاشق شکر + ۱ قاشق آب برای سس کاراملی
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۲ پیمانه
وانیل ۱/۲ ق چ
نمک کمی
شکر ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ، شکر و وانیل رو فقط در حد یکدست شدن هم بزنید.(اصلا نباید پف کنه). کمی نمک و شیر رو اضافه کنید و با همزن دستی خیلی آهسته هم بزنید تا کاملا یکدست بشه.
مایه کارامل رو از صافی رد کنید و بذارید کنار تا اگر کف داره از بین بره و تو این فاصله سس کاراملی رو آماده کنید.
۳ ق غ شکر و ۱ ق غ آب رو چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدین تا کاراملی بشه(حواستون باشه چون خیلی سریع میسوزه). به محض اینکه شعله رو خاموش کردین تو قالب مورد نظرتون بریزید.
سس کاراملی رو کف قالب پخش کنید، وقتی خنک شد مایه کارامل رو بریزید روش. قالب رو در ظرف بزرگتری قرار بدین و ظرف رو تا جایی که به نصف قالب برسه با آب جوش پر کنید و روی ظرف رو ورق آلومینیوم بکشید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدین.(نیاز نیست تو فر کاملا سفت بشه)
قالب رو از آب جوش بیرون بیارید تا در دمای محیط خنک بشه، روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۴ ساعت بذارید تا کاملا ببنده.
میتونید کارامل رو داخل ۴ یا ۵ کاسه کوچک درست کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی بسیار آسان

 کرم کارامل

نیاز داریم به
شیر یک پیمانه و یک دوم پیمانه
تخم مرغ بزرگ دو عدد
خامه صبحانه نصف بسته
وانیل یک ق چ
شکر برا داخل کرم 4 ق غ
شکر برای کارامل کردن یک چهارم پیمانه

شکر رو توی ظرف رو حرارت متوسط میزاریم اجازه میدیم شکر کاراملی بشه از قاشق اصلن استفاده نیمکنیم فقط ظرف رو میچرخونیم تا شکر حل بشه و کاراملی بشه حواستون باشه نسوزه. آماده ک شد میریزیم توی قالب مورد نظر و میزاریم کنار تا سرد بشه.
شیر رو حرارت میزاریم همین ک داغ بشه کافیه دو تا تخم مرغ رو با وانیل با قاشق میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد شکر و شیر رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد خامه رو اضافه و هم میزنیم تا کامل باهم مخلوط بشن مواد رو از صافی رد میکنیم و میریزیم داخل ظرف ک شکر کاراملی رو ریختیم ..
قالب رو میزاریم توی ظرف بزرگتر از قالب تا نصفه قالب آب میریزیم و میزاریم توی فر از قبل گرم شده با دمایی 150 ب مدت یک ساعت بعد با چاقو بزنید وسط کرم اگه تمیز بیرون اومد کرم امادس برای من دو ساعت زمان برد تا آماده شد بعد میزاریم بیرون تا سرد بشه و ب مدت یک شب میزاریم داخل یخچال و بعد توی ظرف برمیگردونیم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه تبوله لبنانی

آموزش کرم کارامل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *