طرز تهیه چلو گوشت

اگه دوست دارید خوشمزه ترین چلو گوشت عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید.

ما در مطلب های قبلی باهم عدس پلو، آبگوشت، ته چین گوشت و خورشت هویج درست کردیم و این شما و تهیه چلو گوشت خوشمزه.

طرز تهیه چلو گوشت
من با این روش چلو گوشت میزارم خیلی خوش طعم میشه
هم خوش طعم میشه و هم عطر قشنگی داره

راستی تاحالا سیر رو اینجوری تو غذاهات استفاده کردی هم خیلی خوشگل میشه و هم واقعا خوشمزه میشه
خانواده من که شدیدا طرفدار این مدل سیر تو غذا هستن
خونه ما که سرش دعوا میشه

مواد لازم:
گوشت گوسفندی یا گوساله با برش بزرگ ۴ قطعه
بادمجان ۴عدد متوسط
پیاز ۱عدد
سیر یک بوته
نمک. فلفل سیاه. فلفل پول بیبر. زردچوبه
چوب دارچین ۱عدد
رب ۲ق‌غ
آبقوره ۱چهارم لیوان
آلو خورشتی

طرز تهیه:

پیاز رو نگینی خرد کنید و کمی تفت بدید
بعد فلفل سیاه.فلفل پول بیبر و زردچوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید
گوشت رو اضافه کنید و کمی تفت بدید
(من حواسم رفت به دوربین و کمی بیشتر تفت دادم شما کمتر تفت بدید رنگش قشنگتر بشه)
یه تکه چوب دارچین بندازید داخلش تا طعم و عطرش رو به خورشت بده و رنگ خورشت شفاف بمونه
حالا تا روی گوشت آب بریزید و بزارید برای ۵ ساعت بپزه..اگه گوشت گوسفندی هست ۴ ساعت کافیه
بعد بوته سیر رو از وسط برش بزنید و به خورشت اضافه کنید..طعمش بینظیره
وقتی میپزه خیالتون راحت دهنتون بو نمیگیره

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه چکدرمه

حالا رب و نمک و آبقوره و آلو خورشتی و زعفران را اضافه کنید و بزارید یک ساعت دیگه بپزه و طعم ها به خورد گوشت بره

این بین بادمجان ها رو به روشی که تو ویدئو هست برش بدید و سرخ کنید
طعم بادمجان کنار گوشت خیلی عالی میشه

و پایان…..

 

این چند روز خیلی شلوغ بودم ببخشید کمرنگم اما باز اومدم با این خورشت جذابم که خودم به تازگی رسپی اش رو پیدا کردم خیلی مشابه اون چی هست که مشهد امتحان کردم بله چلو ماهیچه پسران کریم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سرکه سیب خانگی

بدون شک یکی از لذیذترین ماهیچه هاست
باورتون میشه بدون ذره ای اب این چلو ماهیچه تهیه میشه اگر میخوای دستور این چلو گوشت را یاد بگیری

طرز تهیه چلو گوشت پسران کریم
:

مواد لازم :
گوشت گردن یا ماهیچه 500 گرم
پیاز ۴-۵ تا بزرگ
چند حبه سیر
چوب دارچین
اودیه فلفل قرمز سیاه زردچوبه
زعفران دم کرده یک استکان
طرز تهیه :
گوشت را در روغن زیاد با مقدار زیاد زردچوبه تفت میدیم تا کمی سرخ شود
ادویه ها، فلفل سیاه و قرمز هم اضافه میکنیم، اگر ادویه لیمو فلفلی هم
داشتید بزنید خوش طعمش میکنه و سپس پیاز های خلالی خرد شده را روی سطح گوشت میریزیم، هرچی پیاز بیشتر بهتر( به گونه ای روی گوشت از پیاز پوشش داده شود)
چوب دارچین و حبه های سیر هم روش میندازیم در قابلمه میزاریم زیر شعله را کم میکنیم تا پیازها اب بندازن و‌گوشت با اب پیاز پخته شه ( زیر شعله گاز باید خیلی کم باشه ) یک ساعت بعد از پخت زعفران دم شده رو بهش اضافه میکنیم و میزان ابشو چک میکنیم، اگر شعله گاز کم باشه بعد از یک ساعت یه اب غلیظ خواهید داشت که گوشت ها داره توش پخته میشه.
میتونید نمک هم رو در این فاز اضافه کنید به میزان لازم. سپس در قابلمه بزارید تا دو ساعت دیگه همینجوری ارام ارام چلو‌گوشت جا بیفته، بعد از سه چهار ساعت گوشت ماهیچه و‌گردن خوب پخته میشه و روغن میندازه و خوشمزه لذیذ خواهد شد ،کنارشم هم برنجتون رو‌ آبکش کنید،اگرم مثل من وقت نداشتید کته هم خوشمزه میشه. اما اصلش اینه با برنج مجلسی آبکش شده سرو بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه لبو

نوش جان

نکته : اگر احیانا دیدید آب کمه داره گوشت میسوزه از آب جوش استفاده کنید تا اب سرد
اون هم مقدار کم نزارید ابکی بشه چون هرچی غلیظ تر باشه روغن بیشتر میندازه خوشمزه تر میشه

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.