دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان برنجی

برخلاف نون برنجیای دیگه که بافتشون کمی خشکه این نون برنجی بافت نرم و تردی داره واقعا خوشمزه ست اصن توی دهن آب میشه عاشقش میشین.

نان برنجی مثل: نان شیرمال، نان خرمایی و نان شیر عسلی بسیار پر طرفدار هست اگر دوست دارید که یک نان برنجی خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.

طرز تهیه نان برنجی
مواد لازم :👇
آرد برنج …… ۲۵۰ گرم (یک پیمانه + سه چهارم پیمانه)
پودر شکر …… ۹۰ گرم (نیم پیمانه + دو قاشق غذاخوری)
گلاب …… یک چهارم پیمانه
کره …… صد گرم
پودر هل …… نصف ق چ
زرده تخم مرغ …… یک عدد
سفیده تخم مرغ …… نصف یک عدد
.
نکات :👇
توضیحات روی ویدئو هست
فر از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه روشن شده باشه شیرنی رو برای ده تا پانزده دقیقه در فر بذارید تا زیرش کمی تغییر رنگ بده، بذارید خنک بشه بعد از سینی بردارید.
این شیرینی ماندگاریش خیلی زیاده
در ظرف دربسته تا یکه هفته در دمای محیط و یکماه در فریزر ماندگاری داره و بجای کره از روغن جامد یا مارگارین یا روغن حیوانی هم میتونید استفاده کنید
.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه رول هلالی به روش حرفه‌ای‌ها

سلام شب زیبای پاییزی تون بخیر و شادی😍😍
نون برنجی درست کردم شیرینی کرمانشاهی که خیلی هم خوشمزه است.اولین بار بود درست میکردم ولی عالی شده .یادم رفت از مواد اولیه عکس بگیرم ولی از بقیه مراحل عکس گرفتم.از روغن کرمانشاهی هم استفاده کنید که دیگه عالی میشه.مثل همیشه جاتون سبز.
مواد لازم
آرد برنج مرغوب ۵۰۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
روغن جامد ۲۵۰ گرم
پودر هل ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

برای تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه ابتدا پودر قند و روغن را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی یا برقی مخلوط می کنیم تا مواد سبک شوند، سپس زرده تخم مرغ را به همراه پودر هل اضافه می کنیم.
حالا مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شده و یکدست شوند. در ادامه آرد برنج را یک مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.
در صورتی که خمیر حالتی پودری و خشک داشت، نگران نباشید، چون با اضافه کردن ۱ قاشق گلاب می توانیم خمیر را نرم و منسجم کنیم. در ادامه خمیر را درون سلفون می پیچانیم و در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
زمان استراحت خمیر حداقل ۲ ساعت و حداکثر ۲۴ ساعت می باشد. پس از اینکه خمیر به خوبی استراحت کرد، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.
در ادامه خمیر را از بین سلفون خارج می کنیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه خمیرها را به ترتیب درون سینی فر می چینیم و با چاقو یا چنگال روی خمیرها طرح ایجاد می کنیم.
البته اگر بخواهیم شیرینی ها طرح یکسان داشته باشند، بهتر است آنها را مهر کنیم. در ادامه سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در نهایت شیرینی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس در ظرف دلخواه می چینیم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورشت آلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *