این شما و یه دستور خفن و گام به گام تهیه یه بستنی خوشمزه سنتی
مواد لازم:
شکر نصف پ
نشاسته گل ۱ ق غ پر
شیر ۱ پ
زعفران غلیظ ۱ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
روکش شکلات:
شکلات سفید ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۲ ق غ
خلال پسته
.
بستنی رو بدون روکش هم میتونید میل کنید
.
.دیدم تابستون اومد و به شهریور رسیدیم بستنی درست نکردم🤨همش تقصیر کروناس که ذهنمونو درگیر کرده
بالاخره همت کردم و این بستنی سنتی آسون و فوق العاده رو درست کردم
♦️♦️موادلازم:
شیرپرچرب ۴ لیوان
ثعلب ۱ ق غ
شکر ۱و نیم لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران غلیظ ۲ ق غ
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
خلال پسته یا بادام به دلخواه
قبل از شروع کار شکر و ثعلب رو مخلوط کنید
حتما حتما یخ داشته باشید بعد از برداشتن از روی شعله لازمه
قبل از شروع کار خامه رو توی یه کیسه فریزر خیلی نازک پهن کنید و بذارید فریزر البته خامه اصافه کردن به علاقه تون بستگی داره
طرز تهیه:
شیر و گلاب رو روی شعله بذارید تا جوش بیاد بعد زعفرون رو اضاعه و حرارت رو کم کنید مخلوط شکرو ثعلب رو اضافه کنیدو تند تند هم بزنید تا ثعلب گلوله نشه و هم بزنید تا غلیظ بشه.همون لحظه توی یه ظرف پلاستیکی یخ بریزید و مواد رو توی یه ظرف استیل بریزید و با همزن شروع کنید هم زدن تا کاملا از حرارت بیفته و کشدار بشه. حالا بذاریدش فریزر و ۴۵ دقیقه بعد لاز با همزن بزنید.کلا ۵بار باید ۴۵دقیقه بذارید فریزر و با همزن بزنید و بار پنجم خلال پسته یا بادام و خامه یخ زده و تکه تکه شده رو اضافه کرده و هم میزنیم و میذاریم فریزر ۶تا ۷ ساعت بمونه بعدشم میخوریم
نگاه به مراحلش نکنید معرکه س به خدا
۴۵دقیقه اول یخ زدگی نداره فقط غلیظ تر و کش داره ولی بار دوم گوشه های ظرف شروع به یخ زدن میکنه به همین ترتیب هربار بیشتر یخ میزنه توی فیلم بار اول و دوم و آخر رو گذاشتم ببینید هرمرحله تغییر میکنه
@sahelfood.1