اگه دوست دارید یه گراتن خوشمزه درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه یک گراتن اصیل فرانسوی به اسم موساکا
اگه شما به غذا هایی مثل: لازانیا علاقه دارید حتما این گراتن خوشمزه رو هم درست کنید و ازش لذت ببرید
مواد لازم برای موساکا:
بادمجان ۲ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
کدو ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
جعفری خرد شده یک پیمانه
پنیر پارمسان به مقدار لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
Beef stock (آب گوشت آبپز با هویج و ادویه) نصف لیوان
سس گوجه پاستا ۲ قاشق غذاخوری
برگ خشک برگ بو ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، آویشن، دارچین به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۲ لیوان
پنیر پارمسان
زرده تخم مرغ
نمک، فلفل، جوز به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله اول: تفت دادن گوشت
پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه ای در روغن تفت داده تا خوش رنگ و طلایی شود بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، حالا رب گوجه را اضافه کنید و مجدد تفت دهید، بعد آب گوشت و سس گوجه پاستا را اضافه کرده و خوب تفت دهید، در آخر نمک، فلفل سیاه، دارچین، آویشن و برگ بو را اضافه کرده و کاملا تفت دهید تا مخلوط شده و گوشتمان آماده شود (بعد که گوشت پخته شد، برگ بو را از گوشت در آورید)
مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان، سیب زمینی، کدو
بادمجان، سیب زمینی و کدو را به صورت ورقه ای برش زده، آنها را بشویید و مقداری نمک بزنید، بگذارید تا کاملا خشک شود، بعد در ماهیتابه بادمجان، سیب زمینی و کدو را سرخ کنید.
مرحله سوم: آماده کردن سس
کره را در ظرفی حرارت دهید تا کامل آب شود، بعد آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند، حالا شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل مخلوط شود، حالا نمک، فلفل و جوز را اضافه کرده و هم بزنید، بعد پارمسان را اضافه کنید و در آخر زرده تخم مرغ را و خوب هم بزنید تا مخلوط شود، سس شما آماده شد.
مرحله چهارم: پخت موساکا
داخل ظرف پیرکس یا ظرف سرامیکی را کمی چرب کنید، و اول یک لایه سیب زمینی سرخ شده را قرار دهید، مقداری نمک، فلفل، جعفری و پارمسان را روی آن بریزید و لایه بعدی کدو، باز هم مقداری نمک، فلفل، جعفری و پارمسان را روی آن بریزید، لایه بعدی بادمجان و روی آن مقداری نمک، فلفل، جعفری و پارمسان را بریزید، حالا گوشت را اضافه کرده و بعد چند ورق بادمجان را مجدد روی گوشت قرار دهید، در آخر سس را اضافه کرده و روی مواد را کامل با سس بپوشانید و مقداری جعفری و پارمسان را اضافه کنید، حالا ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه در فر بگذارید تا بپزد.
موساکای شما آماده شد نوش جان
@diakostore.ir