دسته‌بندی نشده

طرز تهیه آش گوشت

تو این هوای سرد غذاهایی مثل آش و آبگوشت خیلی میچسبه. منم امروز دستور یک آش گوشت خوشمزه را براتون آوردم که یک گزینه خوبی هم برای کودکان چون پر از ویتامین هسته و خیلی راحت آماده میشه. آش ها در ایران خیلی پر طرفدار هستند.

انواع آش عا در ایران درست می شه مثل:  آش ماست، آش دوغ، آش انار و آش رشته اگر دوست دارید یک آش خوشمزه دیگه یاد بگیرید با من همراهب اشید.

مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰گرم
برنج یک پیمانه
عدس یک پیمانه
پیاز یک عدد
هویج رنده شده
سبزی خورشتی
نمک وفلفل و زردچوبه
شوید خشک
رب گوجه‌فرنگی
طرز تهیه:

طرز تهیه آش گوشت

ابتدا پیاز سرخ کرده و بعد گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و نمک و فلفل و زردچوبه می زنیم بعد برنج و عدس را اضافه میکنیم میزاریم ۴۵ دقیقه بپزه بعد با گوشکوب یا قاشق یکم برنج رو له میکنیم که به آش لعاب بیشتری بده بعد سبزی و هویج رنده شده را اضافه میکنیم و ده دقیقه که پخت رب گوجه‌فرنگی را سرخ میکنیم بعد به آش اضافه کرده و شوید خشک هم اضافه میکنیم آش به غلظت رسید دیگه آماده هسته آخر هم آبلیمو یا لیموترش اضافه کنیداگرکم نمک بود نمک اضافه کنید مهربونا
مواد لازم جهت داشتن آش گوشت برای شش نفر :

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کلوچه شوشتری

نخود ۴۰۰گرم
برنج دونیم ۵۰۰گرم
گندم پوست کنده ۳۰۰گرم
گوشت گوساله۷۰۰تا یک کیلوگرم
پیاز دوکیلو گرم
طمع دهنده گوشت الیت
پودر دارچین ،نمک،فلفل به مقدار لازم

نخود و برنج و گندم را هر کدام جدا جدا از شب قبل خیس بدهید چندبار آب آن را عوض کنید ،نخود را همراه با یه کوچولو دمبه بپزید(دمبه اختیاری)،گندم را هم جداگانه بپزید ،برنج هم شفته بپزید ،گوشت را با یه پیاز و کمی نمک و فلفل و آب زیاد بپزید ،سپس گوشت پخته شده را ریش ریش کنید وآب آن را نگه دارید ،پیاز هارا به صورت خلالی با زرد چوبه سرخ کنید وآخرش دارچین فراوان اضافه کنید .نخود و گندم را چرخ کنید و به همراه برنج با آب گوشت باهم روی شعله قرار میدهیم ،به هیچ عنوان آب اضافه نمی کنیم کم کم وسطای پخت اگر سفت شد و به آب نیاز داشت کم کم آب جوشیده اضافه می کنیم و یک ساعت که گذشت پیاز و گوشت را اضافه می کنیم و یک ساعت آخر نمک ،فلفل سیاه فراوان ،دارچین و طمع دهنده گوشت را اضافه می کنیم (طمع دهنده گوشت اختیاری است اما واقعا توی طمع آش تاثیر دارد من که همیشه استفاده می کنم )
این آش باید بیشتر غلیظ باشد و حسابی کش بیاد پس با ریختن آب زیاد رقیقش نکنید و روی آن را با پیاز داغ و دارچین تزئین کنید و بسته به ذائقه خودتون با شکر یا آب نارنج تازه نوش جان کنید (من با آب نارنج دوست دارم  )

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه گوش فیل خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *