دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مربا گل محمدی

اگه دوست دارید یه مربای خوشمزه توی خونه درست کنید با من همراه باشید با کامل ترین طرز تهیه مربای گل محمدی

 طرز تهیه مربا گل محمدی

 

گل محمدی تازه و پاک شده نیم کیلو
شکر یک کیلو
آب ۴ پیمانه
جوهر لیمو نوک ق چ

ابتدا گلبرگهارو با قیچی ریز خورد کنید حالا اندازه ریز شدنشون دست و سلیقه ی شماست .
برای اینکه مرباتون و گلبرگاتون خوشرنگ تر بشه با قیچی قسمت سفید ته گلبرگها رو قیچی کنید بریزید دور .
اینکار باعث میشه مرباتون یکدست و خوشرنگ بشه من چون وقتم کم بود اینکارو نکردم اونجوری که میخواستم خیلی قرمز و یکدست نشد .
تو این فاصله که دارید گلبرگهارو آماده میکنید شکر و آب رو بریزید داخل قابلمه و بزارید رو حرارت وقتی جوش اومد حرارت رو ملایم کنید تا ریز ریز بجوشه و شهد قوام و غلیظ بشه .
گلبرگها رو بعد قیچی کردن بریزید داخل ماهی تابه و حدودا دو دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید .
مدام هم بزنید که نسوزه و تغییر رنگ نده و بیشتر از اون زمان هم نمونه رو حرارت .
بلافاصله از رو حرارت بردارید یک لیوان آب جوش بهش اضافه کنید درشو بزارید تا عطر گلها دربیاد ده تا بیست دقیقه بمونه کافیه .

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی کنجدی

یه وقت نترسید بگید گلبرگارو تفت بدیم و آب جوش بهش اضافه کنیم رنگشون میپره نه اینجوری نیست وقتی دوباره به شهد اضافه میشن رنگشون برمیگرده .
وقتی شهد قوام اومد و غلیظ شد حالا گلبرگارو با همون آبی که ریختیم روش بریزید داخل شهد و بزارید با حرارت ملایم ۱۰ دقیقه بجوشه و برگا نرم و شهد هم به غلظت کافی برسه
در اخر جوهر لیمو رو بهش اضافه کنید و از رو حرارت برداریدو بلافاصله قابلمه رو بزارید داخل مخلوط آب و یخ حتما قبلش دمی بزارید رو قابلمه و بعد بزارید داخل کاسه آب و یخ
این کار باعث میشه بهش شوک وارد بشه و بعدا مربا تغییر رنگ نده .
پنج دقیقه داخل آب و یخ بمونه کافیه بعد از آب بکشید بیرون با همون دمی بزارید تو دمای محیط یک شب تا صبح بمونه…
بعد نوش جان کنید عطر و رنگ فوق العاده ای داره
بگم بیشتر با چی میچسبه ؟؟ بله درست حدس زدید با کره

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دونر مرغ: کباب ترکی خانگی خوشمزه در فر

نکات مربا گل محمدی

جوهر لیمو رو حذف نکنید جاش آبلیمو رو جایگزین نکنید چون جوهر لیمو باعث میشه مربا خوش رنگ بشه و گلبرگا خوب رنگ پس بدن .

اگه مرباتون زیر دندون صدا میده و حالت لاستیکی داره یعنی پختش کامل نبوده .

اگه از گلبرگ منطقه ی کویری استفاده میکنید باید چندین بار گلبرگا رو بجوشونید تا تلخیش بره که اینکارو پبشنهاد نمیکنم چون هم رنگش میره و هم عطری دیگه نمیمونه بهتره برای تهیه مربا از گل محمدی منطقه آذربایجان شرقی استفاده کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه واویشکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *