دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مربای تمشک

از خواصش مربای تمشک بگم که تمشک سرشار از ویتامین های C وK است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد.خون را تصفیه می کند و برای کسانی که به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.یبوست مزاج را معالجه می کند.برای تسکین درد سودمند است، زیرا تمشک دارای اسید سالسیلیک می باشد.

طرز تهیه مربای تمشک

مربای تمشک
مواد لازم:
تمشک ۱کیلوگرم
شکر ۱.۵کیلوگرم
آب یک الی یک و نیم لیوان دسته دار
گلاب یا عرق بهارنارنج(در صورت تمایل) نصف لیوان دسته دار
طرز تهیه:
ابتدا تمشک و شکر و اب رو باهم مخلوط کنید و بذارید روی شعله ی کم.درش رو بذارید تا کم کم بجوشه و تمشک آب پس بده و شکر حل بشه.
نکته:میتونید به مدت چند ساعت شکر رو روی تمشک ها بپاشید و بذارید تو یخچال درش رو ببندید تا تمشک آب پس بده.اینجوری دیگه احتیاج به اضافه کردنه اون یک لیوان آب نیست!
هرازگاهی در قابلمه رو بردارید و تمشک رو هم بزنید تا ته نگیره.
اگر روی مربا کف کرد کف رو با کفگیر بگیرید.
بیست دقیقه ی آخر در قابلمه رو بردارید و گلاب یا عرق بهار رو بهش اضافه کنید و بذارید بدون در بجوشه تا آبش کم بشه و غلیظتر بشه.
نکته:هرچه مربا غلیطتر بشه موندگاریش بیشتره.
نکته:اگر مرباتون بعد از سرد شدن بیشت از حد غلیظ و سفت شد نگران نباشید،میتونید دوباره بذارید روی گاز و یکی دو لیوان اب بهش اضافه کنید تا دوباره بجوشه و نرم تر بشه.
بعد از یک الی یک و نیم ساعت که جوشید مربای ما آمادست.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک کاستلا ژاپنی

منبع: fabfood4all
@ashpaz.banoo.irani

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *