تاوا کبابی یه غذای آسوووووون و همیشه خوشمزه که هیچوقت تکراری نمیشه
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده مخلوط ۶۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند ۴ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه و سماق به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کاف
دستور پخت تاوا کبابی
برای تهیه تاوا کبابی ابتدا پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به همراه گوشت چرخ کرده، زعفران دم کرده و مقداری نمک، زردچوبه ،سماق و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.
در این مرحله مایه کباب را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کند. اگر مایه کباب را به خوبی ورز ندهیم زمان سرخ شدن ترک می خورد، ولی اگر به خوبی ورز داده شود تا پایان پخت به صورت یکدست باقی می ماند.
در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از اینکه مایه کباب به خوبی استراحت کرد، انرا از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.
در این مرحله مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و مایه کباب را درون تابه به صورت یکدست پخش می کنیم، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم. حالا باید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدهیم تا یک سمت کباب سرخ شود.
پس از اینکه یک سمت کباب سرخ شد و کاملا منسجم شد، آنرا بر می گردانیم، سپس گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و به همراه فلفل های سبز در اطراف تابه می چینیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را در نصف فنجان آب حل می کنیم.
زعفران دم کرده را نیز به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم سپس این مخلوط را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کباب به صورت کامل بپزد. در پایان کباب را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
نکته:
بنده از سس گوجه استفاده نکردم در عوض فقط گوجه هارو سرخ کردم در صورت تمایل میتونید سس رب هم استفاده کنید.
از گوشت مرغ هم میشه استفاده کرد.
چقد این غذارو دوس دارین و درس میکنین؟
با کته و هم با سنگک نوش جان میشود.