دسته‌بندی نشده

روغن انداختن فسنجون

اگر دوست دارید به صورت کامل روغن انداختن فسنجون رو یاد بگیرید با ما همراه باشید با کامل ترین راهنمای روغن انداختن فسنجون

آموزش روغن انداختن فسنجان خوشمزه

در مطلب طرز تهیه خورش فسنجون به صورت کامل تهیه فنسجون رو برسی کردیم در این مطلب قراره که نکاتی رو درباره روغن انداختن فنجون باهم مرور کنیم. برای سه نفر کافیه یه پیاله گردو را چرخ کنید من از این رنده های دستی که شبیه چرخ گوشته استفاده میکنم
یه پیازو رنده کنید با کمی روغن تفت بدید تا سبک بشه بهش پودر گردو را اضافه کنید سه دقیقه تفت بدید تا گردو تفت بخوره
حالا یه لیوان آب یخ بهش اضافه کنید
نیم ساعت دیگه یه لیوان آب یخ دیگه
اینکارو میتونید تا سه بار انجام بدید
مرغو با آب و پیاز و زردچوبه بزارید بپزه حالا به خورشت اضافه کنید آب مرغم حتما اضافه کنید
رب انار ،رب گوجه فرنگی،یه چوب دارچین بعد نمک و شکر
اگه میخوایید خورشتتون، کاملا تیره بشه بهتره فقط رب انار بریزید
من از رب آلبالو هم استفاده میکنم که به نظرم طعمش عالی میشه
بزارید آروم آروم جوش بخوره
در آخر میتونید چند تا تکه یخ داخل خورشت بندازید تا خوب روغن بندازه ولی من این کارو نمیکنم
اگر میخوایید خورشتتون تیره بشه هم رب انار بیشتری بریزید و هم زمان پخت فسنجونتونو بیشتر کنید
نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ هویج برشته شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *