خب اینم از آموزش پخت قورمهسبزی به روش من و مامانم
خوب قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین خورشت ها توی ایران هست. همچنین می توانید توی سایت آموزش آشپزی آپ کوک طرز تهیه: خورشت قیمه، خورشت آلو اسفناج، خورش مرغ آلو، خورشت آلو یا خورشت کرفس یاد بگیرید.
نکته به نکتههای ذکر شده داخل ویدیو دقت کنید بهتون قول میدم طعم عالی ای از قورمه رو تست میکنید، کیفیت سبزی خیلی مهمه و حواستون باشه اگر پاک کرده میخرید یا خودتون پاک میکنید خیلی ساقهها رو بلند نگیرید
.
نکته روغنی که برای سرخ کردن سبزی میریزیم در اخر میاد روی خورش و جذابش میکنه پس به میزان اون دقت کنید، توی فیلم نشون دادم که در چه حد باشه تا سبزی خوب سرخ بشه
.
نکته ۱ کیلو سبزی خام شسته و خرد شده برای ۵ نفر کافیه وقتی بخارپز میشه فکر میکنم میشه نیم کیلو و زمانی که کامل سرخ میشه خب خیلی حجم و جرمش کمتر میشه اما معیار ما همون سبزی خام هست
.
مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر
سبزی قورمه ۱ کیلو(جزییات در ویدیو)
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لیموعمانی ۶ عدد
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زدرچوبه و ادویه کاری