آب کردن شکلات روش های متفاوتی داره اما آب کردن به روش بن ماری، یکی از راحت ترین و بی دردسرترین روش هاست
امروز راجب ذوب کردن اصولی شکلات(هم سفید هم قهوه ای)براتون میخوام صحبت کنم که با رعایت کردن این اصول دیگه شکلاتتون سفت نمیشه و شکلاتتون خیلی خوب و یکدست میشه
.
برای آب کردن شکلات دو روش اصولی وجود داره(ماکرویو و بن ماری)
.
1.روش ماکروویو
برای این روش شما باید شکلات رو خرد خرد کنید و تو کاسه شیشه ای بریزید.
شکلات رو حدود ۲۰ ثانیه بزارید تو ماکروویو بعد درش بیارید و هم بزنید(باید تو چند مرحله انجام بشه وگرنه شکلات میسوزه) اگر هنوز شکلات آب نشده بود بسته به مقداری که شکلات هنوز آب نشده حدود ۵ تا ۱۰ ثانیه بزارید تو ماکرویو و دوباره در بیارید و هم بزنید(چندین بار این مراحل رو تکرار کنید تا شکلات کاملا اب بشه)
.
2.روش بن ماری
آب رو داخل ظرف یا کتری به جوش بیارید بعد شکلاتتونو خرد کنید و داخل یه ظرف بریزید و بزارید روی سر ظرف یا کتری،اما احتیاط کنید ته ظرف اصلا با آب جوش برخورد نکنه.دائم شکلاتو هم بزنید تا یکدست ذوب بشه و به محض آب شدن ظرف شکلات رو از رو بخار آب بردارید(ظرفتونم باید از دهانه کتری یا ظرف اب جوشتون بزرگتر باشه)
.
همیشه موقع ذوب شکلات سعی کنید اخرای ذوب شدن به چند تا تکه شکلات توش بمونه و با هم زدن سریع شکلات رو اب کنید اینکار باعث میشه شکلاتتون براق تر بشه
میدونید که چندنوع شکلات داریم و بسته به نوع ممکنه هر کدوم به یه دمای خاص نیاز داشته باشن ولی دماها در یک حدود هستن، پس حواستون به این قضیه هم باشه
نکته1: میتونید از شکلات های سکه ای استفاده کنید که دیگه نیاز به خرد کردن نداره
نکته2: میتونید از قاشق فلزی، چوبی یا لیسک برای هم زدن استفاده کنید
نکته3: دقت کنید قاشقی که برای هم زدن استفاده میکنید هم حتما خشک باشه