با آموزش دمپختک چند روز پیشم اومدم خونه هاتون ، امیدوارم طبق رسپی من درست کنید و لذتش رو ببرید اول ورق بزنید فیلمش رو ببینید بعد بیاید رسپی رو بخونید
مواد لازم :
برنج ایرانی ۲ پیمانه
فیله مرغ به میزان لازم
سیب زمینی ۲ عدد نگینی
رب گوجه ۳ ق غ خوری (پوره گوجه هم عالیه)
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد نگینی
پیاز ۱ عدد
زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر زیره سیاه ، نمک
طرز تهیه به سبک شادی :
فیله مرغ رو با پیاز سرخ کردم بهش ادویه و فلفل
دلمه زدم و سیب زمینی رو تو تابه جدا سرخ کردم و
در انتها بهش زردچوبه و رب گوجه زدم و روغن
سیب زمینی رو گرفتم
برنج رو بصورت کته بار گذاشتم قبل اینکه کامل
آبش کشیده بشه بهش مواد سرخ شده رو اضافه کردم
و ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دم گذاشتم
طرز تهیه دوم :
دمپختک گوجه وسیب زمینی
۲ پیمانه برنج
۵ عدد گوجه
۱ ق رب گوجه
۲ عدد سیب زمینی
۲ عدد پیاز
روغن و نمک و زردچوبه و فلفل
۲ لیوان آب
ابتدا سیب زمینی نگینی را سرخ کرده و کنار بگذارید، سپس پیاز را در روغن تفت دهید.
۲. گوجه خرد شده را اضافه کرده، وقتی گوجه آب انداخت رب، ادویه و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
۳. ۲ لیوان آب و برنج را اضافه کرده با حرارت ملایم بپزید تا آب برنج خشک شود. سپس زیر گاز را کم کنید تا ۱ ساعت به خوبی بپزد