انجمن قلب آمریکا به تازگی اعلام کرده که سالاد شیرازی یکی از سالمترین ترکیبها برای تغذیه و سلامت هست. متخصصهای این انجمن توصیه کردن که افراد درگیر دیابت ، فشار خون بالا، بیماران قلبی و به طور کلی افرادی که دنبال رژیم غذایی کم سدیم، کم چربی، کم قند و کم کالری هستن سالاد شیرازی بخورن.
راز داشتن یه سالاد شرازی خوب چیزی نیست جز چاشنیهایی که به ترکیب خیار و گوجه و پیاز اضافه میکنیم. دو پر نمک، یک کم نعنای خشک و یک قاشق آبغوره یا آبلیمو وقتی آبغوره یا آبلیمو تازه و خونگی باشه و نعنای خشک شدهای بزنیم که از برگهای سالم و تازهی نعنا تهیه شده باشه نه تنها سلامت جسمی که سلامت روحی هم برامون با خودش میاره.
درست مثل یک کاسه بزرگ سالاد شیرازی
که خیارها و گوجه ها و پیازهایش را با دقت و وسواس خرد کرده باشی
خیارها را بالا
پیازها را وسط
گوجه ها را پایین
بعد کمی نعناع خشک رویش ریخته باشی
بعد هم یک مقدار روغن زیتون اعلا
و مثل مجری های برنامه های آشپزی تلویزیون به میزان لازم نمک و فلفل..
و بعد هم یک عدد لیموی آبدار را قاچ زده باشی و حسابی آبش را بچلانی روی محتویات کاسه
و بعد عطر تازگی خیارها و پیازها و روغن زیتون و آبلیمو و فلفل سیاه پیچیده باشد توی دماغت
و هنوز لب نزده و مزه نکرده یک دنیا خاطره نوستالژیک زیر زبانت ذوق ذوق کند
بعد هم هاج و واج تماشایش کنی و دلت نیاید همشان بزنی
سالاد شیرازی حیف است هم بخورد
باید تماشایش کرد
باید استشمام بشود ..
از بین این همه سالاد متنوع و رنگارنگ من عاشق سالاد شیرازی هستم و این سالاد رو ترجیح میدم
@ kabod.wall @daily.life.aramesh