طرز تهیه کیک نارگیلی یکی از کیکهای سفید یا زرد رنگی است که فراستینگ آن سفید رنگ است و با پودر نارگیل تزیین میشود. ترکیبات این کیک عبارتند از آرد، شکر، تخممرغ، کره، خمیرمایه، شیر نارگیل و پودر نارگیل. با این وجود، بستگی به سلیقهتان میتوانید مواد لازم آن را تغییر دهید. این کیک یکی از دسرهای معروف جنوب آمریکا است که در ایالت فلوریدا و جورجیا بسیار مشهور است.
طرز تهیه کیک نارگیلی
چون در طرز تهیه کیک نارگیلی از باترمیلک استفاده میکنیم برای همین یک کیک نارگیلی بسیار مرطوب به دست خواهیم آورد.
مواد لازم
در طرز تهیه کیک نارگیلی به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم برای تهیه کیک
- 4 عدد تخممرغ بزرگ متناسب با دمای اتاق
- 1 فنجان کره (225 گرم) متناسب با دمای اتاق
- 2 فنجان شکر ریزدانه (450 گرم)
- یک و نیم قاشق چایخوری عصاره طبیعی نارگیل
- 2 فنجان آرد چند منظوره (284 گرم)
- 1 و 1/3 فنجان پودر نارگیل شیرین شده (115 گرم)
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان باترمیلک (240 میلیلیتر)
مواد لازم برای تزیین کیک
- فراستینگ پنیر خامهای
- 3 فنجان پودر نارگیل شیرین شده (225 گرم)
دستور تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه کیک نارگیلی، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سلسیوس) گرم کنید. قالب کیک را با کره چرب کنید و کاغذ روغنی را داخل قالب پهن کنید.
- در کاسه میکسر، سفیده تخممرغ را با سرعت متوسط به بالا هم بزنید تا کف کند که تقریباً 4 دقیقه طول میکشد.
- سفیده تخممرغ را بعد از هم زدن به کاسه دیگری منتقل کنید.
- کره و شکر را در کاسه میکسر بریزید و با سرعت بالا هم بزنید تا رنگ آن روشن شود که تقریباً 5 دقیقه باید هم بزنید.
- زرده تخممرغ را هم به آن اضافه کنید، سپس عصاره نارگیل را اضافه کنید.
- در یک کاسه جداگانه، آرد، پودر نارگیل، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید، سرعت میکسر را کم کنید و باترمیلک را به مخلوط کره اضافه کنید، با اضافه کردن آرد شروع کنید و با اضافه کردن آرد هم ادامه دهید تا همه مواد بهخوبی مخلوط شوند. چند دقیقه مواد را هم بزنید تا از مخلوط شدن مواد مطمئن شوید.
- به آرامی سفید تخممرغ را با قاشق فلزی بزرگی به مواد اضافه کنید تا خوب مخلوط شوند، سپس خمیر را داخل قالب بریزید.
- خمیر را به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید.
- در این مرحله از طرز تهیه کیک نارگیلی، قالب را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید 5 دقیقه بیرون از فر سرد شود.
تزیین کیک
قسمت پایین کیک را روی بشقاب سرو یا استند کیک بگذارید و نصف فنجان از فراستینگ پنیر خامهای را بالای کیک پخش کنید. خیلی آرام پودر نارگیل را روی کیک پخش کنید تا همه قسمتهای کیک پر از پودر نارگیل شود.
این کیک به مدت 2 روز در دمای اتاق سالم میماند. اگر میخواهید به مدت بیشتری از کیک نگهداری کنید، بهتر است آن را در یخچال بگذارید.
https://www.biggerbolderbaking.com/moist-coconut-cake-recipe/