دسته‌بندی نشده

طرز تهیه قرابیه: شیرینی سنتی تبریز

در طرز تهیه قرابیه عمدتاً از بادام، شکر و تخم‌مرغ استفاده می‌شود. این شیرینی یکی از شیرینی‌های گران قیمت محسوب می‌شود، چون در تهیه آن از پسته و بادام استفاده می‌شود. در کل این شیرینی به قرابیه تبریز و یا قرابیه ترکیه مشهور است. انواع قرابیه وجود دارد مانند قرابیه گردو و قرابیه نارگیل. اگر دوست دارید این شیرینی را خودتان در خانه تهیه کنید با ما همراه باشید:

 طرز تهیه قرابیه

در طرز تهیه قرابیه به مواد زیر نیاز داریم:

 مواد لازم

  • 150 گرم بادام
  • 200 گرم شکر
  • 3 عدد سفیده تخم‌مرغ
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • بادام و پسته به مقدار لازم

دستور تهیه

طرز تهیه قرابیه طبق مراحل زیر است:

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان سیمیت

 مرحله اول

برای آماده کردن این شیرینی خوشمزه، ابتدا پوست بادام را جدا کنید، سپس در غذاساز بریزید و بادام‌ها را آنقدر هم بزنید تا به شکل پوره دربیایند. سپس، پوره بادام را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه بریزید.

 

مرحله دوم

حالا، سفیده تخم‌مرغ را از زرده جدا کنید و به مخلوط بادام اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید.

 

مرحله سوم

در این مرحله از طرز تهیه قرابیه، کاسه را در یخچال بگذارید، سپس اجازه دهید مخلوط پوره بادام حداقل به مدت 8 ساعت در یخچال بماند. بعد از این مدت، کاسه را از یخچال بردارید و مخلوط را در خردکن یا آسیاب بریزید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کال کباب مخصوص گیلانی

 

مرحله چهارم

مخلوط بادام را آسیاب کنید و خوب ورز دهید تا رنگ آن روشن و سفید شود. اگر خمیر سفت شد، سفیده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و همه مواد را دوباره ورز دهید تا خوب شکل بگیرند.

 

مرحله پنجم

در این مرحله، فر را روی حرارت 350 درجه سلسیوس تنظیم کنید، سپس اجازه دهید فر کاملاً گرم شود. روی سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنید، سپس به کمک قیف آشپزی، خمیر قرابیه را روی کاغذ روغنی به‌صورت دایره‌ای بریزید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی بهشتی مخصوص عید

 

مرحله ششم

وقتی خمیر را به‌صورت دایره‌ای روی سینی فر پخش کردید، بادام و پسته خرد شده را همراه با کمی شکر روی خمیر بریزید. سپس، سینی را در فر قرار دهید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزد.

 

مرحله هفتم

در نهایت، بعد از اینکه قرابیه پخته شد، سینی را از فر بردارید و شیرینی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دردار محکمی نگهداری کنید.

نکته مهم: در طرز تهیه قرابیه باید به این نکته دقت کنید که قرابیه خیلی سریع خشک می‌شود، برای همین روی شیرینی‌ها را باید بپوشانید.

 

https://cookingcounty.com/qurabiya-cookie-recipe/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *